reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha to jest moj obecny landlord ale on nie ma nic taniego i malego bo to co ma to juz tam mieszkalam i nie wroce do tej chaty bo byla beznadziejna zimna okropnie narozna

my juz 2 i pol roku wynajmuje do niego jest naprawde spoko ale co ja musze teraz poszukac flata lub malego domku a on takich nie ma

jesli jutro nic nie napisze to odezwe sie za 2 tyg jak wroce z Pl internet mam tylko u tesciowej ale nie sadze zeby byl w Polsce czas na komputer :)

hahaha aska no to faktycznie zbieg okoliczności :-D życzę udanych wakacji, dobrej pogody i bezpiecznej drogi:tak:
dziewczyny , a co z Wami? Marta ty już jestes w Polsce? już się pogubiłam kto i kiedy i na ile miał jechac do Polski :-p pozdrawiam pa

Witam wszystkie mamusie z Doncaster i okolic mam do was takie pytanie
gdzie przyjmuje ginekolog (szpital czy jakaś klinika)nie koniecznie polak zalezy mi na szybkiej odpowiedzi
Pozdrawiam

hej dziewczyny!
no nareszcie pogoda dopisuje ciekawe na jak dlugo:happy2:
eh,a my caly czas szukamy chaty nie jest to latwe,oj nie jest zeby bylo tanie i w dobrej lokalizacji.
pusto tu wszyscy chyba jeszcze urlopuja trzymajcie sie i milego wypoczynku;-);-);-)

reklama
hej chyba wszystkie mamy na urlopie:-) a u nas po staremu no oprocz tego , ze nie przyznali nam hausing benefit :no:szkoda niewiem więc czy bedzie nam się opłacało tutaj mieszkac za taka kase najwyzej przeprowadzimy się do jakiegos flatu 2pokojowego w styczniu:-(fajna ta chata troche za duza jak na nasza rodzine ale fajna bedzie szkoda. Moglibysmy tu mieszkac ale wtedy nic nie bedziemy odkladali albo tylko male kwoty a przyjechalismy tutaj by cos odlożyc na kiedyś tam...
a co tam u was goldenko jak twoja dzidzia?
pozdrawiam papa:-)

Do góry