reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
Hejka
Anetko jeszcze raz 100 latek , duzo zdrówka, kasiorki, pociechy z chłopaków i męzusia!!! :tak: Milego wypoczynku, ciesz sie pogoda i nie narzekaj bo tu zimno:-(
No wlasnie wakacje sie zaczely a tu niema pogody, co tu robic z tymi dziecmi:baffled:
aska no droga samochodem do Pl jest meczaca to fakt, jeszce po polskich drogach to masakra wogóle.. My naszczescie mieszkamy blisko od granicy, a w te wakacje i tak samolot wybraliśmy ;-)
dzoana wspolczuje bolu, wiem cos o tym od tygodni walcze z bólem karku, bez efektu..:-( moze masc jaks sprubuj smarowac?
mielj niedzieli i pozdrawiam

Kochane,dziękuję za życzenia wszak 18 lat ma się tylko raz:))mnie lenistwo ogarnęło cudowne,mamcia obiadek pod nos podsunie ,rozkosz.Wczoraj bylismy z mężem na wiejskim festynie no nawet potańczyłam,spotkałam znajomych ale już mi się teśkni do domku, gdzie jest się u siebie ..no narazie korzystam , delektyuję sie w łasnym lenistwem.Trzymajcie sie ciepło, Martuś do miłego zobaczenia;-)

A gdzie sie wszystkie mamusie podziewaja? :confused:
U nas jakos leci, wakacje sie zaczely ale pogoda nie bardzo, nie długo wyjazd do PL, który jeszcze stoi pod znakiem zapytania, gdyz ja latam po lekarzach, którzy jak to w uk nie bardzo wiedza jak pomóc, dzis jade na emegrency wieczorem, moze tam cos zrobią, bo juz nie daje rady z tym bólem karku, a teraz boli mnie lewa strona łopatki i reka nawet:-( ech , brak słów..
pozdrawiam mamusie, miłego dzionka zycze;-)

czesc dziewczyny ale mamy beznadziejna pogode czy tu kiedys bedzie lato ?? marta jak twoj kark bylas na emergency???

witam!!
pogoda faktycznie fatalna,:-( ja z mezem bylam dzis w tym colegu i to tak wyglada ze bierzesz tylko paszport ze soba oni wypelniaja aplikacje z danymi i powiedziala nam ze nic na razie nie wiadomo czy on bedzie za darmo bo jzeli sie zalapiemy do grupy to oni zawiadomia nas i wtedy trzeba bedzie jeszcze raz tam sie zglosic z dokumentem potwierdzajacym pobieranie benefitow i oni wylicza na podstawie tego czy bedzie on za darmo czy bedzie trzeba zaplacic jakas czesc,mozna tez zrezygnowac jesli nie bedzie cos pasowac,a czy opieka jest to nie pytalam bo nie wiem kiedy oni wogole przysla infor.o rozpoczeciu kursu.kurs zaczyna sie we wrzesniu,a drugi w styczniu,no mam nadzieje ze da sie zrozumiec,ale warto pojsc i zlozyc aplikacje jak cos nie bedzie pasowac to mozna zrezygnowac.
Martus jak sie czujesz???/moze juz doszli co ci jest?duzo zdrowka ci zycze.pozdrawiam

Hej
dzieki za troske, bylam na emegrency, ale było tyle ludzi ze zrezygnowałam..:-(
Na szczescie dzis jest lepiej trozke, jestem bez tabletek, nie boli, czekam teraz na wynik przeswietlenia zobaczymy co sie dzieje.. Nam z tego collego przyslali informatoe o kursach, i jest tam wzmianka o opiece dla dzieci :-) musimy sie wybrac w koncu..
pozdrowionka

hej ale tu pusto, czy wszystkie dziewczyny wyjechaly na wakacje?? ja dopiero za 2 tyg bede w Pl :-) ta pogoda tutaj mnie dobija szczegolnie dzis. jak zdrowko wasze dziewczyny ???

hejka
no pusto, pusto,my za 9 dni jedziemy do Pl:-), a pogoda typowo angielska, choc czytałam ze w sierpniu maja tu byc upały:szok: ciekawe..?:baffled:
u nas zdrówko ok, na szczescie zadna grypa nas nie bierze narazie tfu tfu..;-)
pozdrowionka

reklama
Do góry