reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

oj aneta to zycze dla rodziny szybkiego powrotu do zdrowia. ja tez mysle ze ok 400 pojdzie na jedzenie itp do tego dentysta leki papierosy dla meza paliwo w Pl przez 2 tyg i jakies male zakupy ktore wezme tutaj to tysiak strzeli jak nic do tego podroz oj az mnie glowa rozbolala ale to wszystko jest warte odwiedzin rodziny i znajomych i sloneczka ktorego tu nie ma :(

reklama
Anetko zdrówko dla chłopaków :tak: i tak jak piszesz my nie mozemy chorować, nawet jak chorujemy;-), kto by sie wszystkim zajął jak nie my.. ;-)
Dobrze ze ja jade do mamusi, to duzo nie wydam bynajmniej na jedzonko;-) bo inne zakupy pewnie będą.. :rofl2::-p

witam dziewczyny:happy2:
widze zew pogodz sie troche polkepszyla dzis z dziecmi przynajmniej na podworko wyjde:tak:
wczoraj dostalismy list z Home Choice nareszcie,oczywiscie po interwencij,bo maz dzwonil i pytal co i jak,oni wytlumaczyli sie ze zapomnieli listu wyslac z numerem logingu i informacjami co i jak.Przydzielilinas do gropy(zespolu Bronze)no i trzeba bidowac te domy ale marnie to widze tle chetnych 20 osob na jedna chate :szok:. Wiekszosc tych domow jest bardziej na obrzezach miasta,boje sie cholera jak sie nam takie trafi i w kolo jacys rasisci:-( ech takie to zycie na oczyznie:-(
Anetko ty to sie masz.Z ta sraczka u smerfa to uwazaj bo z tego co slyszalam to panuja tam wirusy grypy zoładkowej.Wiesz jak jest z nami kobietami musimy byc twarde bo nas po glowie nikt nie pogłaszcze.trzymaj sie pociesze cie ze pogoda sie polepszyla;-)
Pozdrawiam wszyskich:-)

hejka
no pogoda dzis ladniejsza my tez na spacerku byliśmy:-D
iwonka, by przydzielili cie do jakiejs grupy najpierw trzeba zgłosic sie do cuncilu o dom? czy to jest cos innego wogóle?

No dziewczynk, sniadanie u babci a reszta juz u siebie ,fajnie było ale szczerze powiem że u sibie to u siebie i ciesze sie że wracam tyle że maly bez zmian,do tego paskudnie kaszle więc peweni trzeba bedzie odwiedzic doktorka może coś zaradzą (byle nie ibuprofen).My zrezygnowaliśmy z tego cancilowskiego domu a dlatego że ,nasza chata nie jest na sprzedaż lanlord chce ją wynajmować jest z nas zadowolony a i my ze względu na sam dom jak i okolice chcemy tu zostać.Z tego co się orientowaliśmy to cięzko byłoby znaleśc coś dla naszej 5 co do moich wymagań (hehehe)A tak na poważnie to dobrze mi tu gdzie jestem ,cisza spokój ładnie i bezpiecznie,a szkoła wspaniała więc cóż więcej chcięc..
Martuś szczęśliwej podróży i zdrowych i bezpiecznych wakacji do zobaczyska po powrocie pamiętaj o grillu:))

hej dziewczyny cos tu cicho sie zrobilo wszystkie w Polsce??? dajcie namiary na jakichs prywatnych landlordow wracam po 20 sierpnia z pl i bede pilnie szukac malej chaty lub flata

witam wszystkich ktorych nie ma;-) No Asia sie odezwala :-):-)
Asiu ja nie mam namiaru na landlordow z tym nie latwo,sami teraz zaczelismy szukac jakiejs chty ale przez agencje,nie wiem jakie interesuja cie ceny,bo my teraz szukamy tak mniej wiecej do 450gora jutro maz ma isc do moss bo tam widzial kilka ofert to zobaczymy jak to na zywo wyglada.Ale jest nowa agencja ona jest nie dlugo od roku i tez ma troche ofert ceny nawet,nawet,ona nazywa sie galley zobacz sama:happy2:
Mam nadzieje ze cos znajdziemy w miare taniego i z godnymi warunkami bo tu cholernie drogo:wściekła/y::wściekła/y:
papa;-);-)

hej patrzylam na galleya nie ma nic ciekawego nic zaczynam szukac jak wroce z Polski ja teraz place 450 ale chata jest za duza a zostajemy sami wiec trzeba cos mniejszego i tanszego

reklama
hej dziewczyny:-) ja niestety już jestem tutaj, a nie w Polsce:-( rozpakowuje, robie pranie i takie tam... nie moge przeżyc, że tutaj jest taka dziadowska pogoda jak ja wam dziewczyny zazdroszcze, że dopiero wyjeżdzacie:tak: a o kase się nie martwcie my też pusciliśmy dużo ale przynajmniej fajnie spedzilismy wakacje i bedziemy mieli co wspominac.W koncu pieniadze to rzecz nabyta;-)
aska jesli chcesz to wieczorkiem napisze Tobie numer do tego goscia od ktorego my wynajmujemy on prowadzi agencje gosc konkretny i jak sobie przypominam to jak szukalismy to proponował nam cos na balby może akurat coś znajdziecie:-)także do póżniej

Do góry