Witam wtorkowo:-)
Dzis pobudka 6.30
synus wczoraj wcześnie zasnął wiec dzis szybko na nogach, zaraz córke do szkoły wyprawić jeszcze muszę. Słoneczka dzis nie widac, ale chyba znów ciepły dzien sie zapowiada, oby nie padało tylko;-)
Dzoana tak ja mam do lidla bliziutko, córka sama czasami jak trzeba nawet chodzi, mieszkam na osiedlu pomiędzy lidlem własnie, polem golfowym a tym parkiem, ulica to CRAIGHOLME CRESCENT wpisz sobie w mape to zobaczysz dokładnie
ale super wygląda na to że bedziemy sąsiadkami!!!!
:-) Przeprowadzaj sie szybko bo nie mam z kim kawki pić ;-)
izusia a do kosciółka gdzie chodzicie? tu w Doncaster? jak tak pewnie sie widziałysmy nie raz bo my tez tu chodzimy, choc tydzień temu nas nie było, odpoczywam po co tygodniowym kursowaniu na przygotowania komunijne
;-)
asiu zycze duzo zdrówka i kurujcie się, niema jak to leki z PL
;-)
iwona, faktycznie duzo płacisz za ten flat i to nie w centrum
my płacimy 540 za domek, duzy, ogród ,garaz, podjazd, jesli zamierzacie zmienic doradzam juz zacząć sie rozglądać bo nie jest tak łatwo znalezc cos co odpowiada a umowe zawsze mozna podpisać od września
;-) Współczuje z maluchem i tą jego chorobą lokomocyjną, moja córka ma, choć teraz juz jest lepiej i na długie wycieczki daje jej zakupiony w Polsce aviomarin i jest OK, mysle że trzeba czekać aż wyrośnie poprostu ;-)
pozdrawiam i miłego dnia mamusie ;-)