reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

marta 0811 mzoesz cos wiecej napisac o tej pracy w south elmsall jakies namiary na agencje masz potrzebuje dla znajomej

reklama
ogłoszenie było na polskim sklepie u nas, a agencja FLAME, namiarów niemam, wiem tylko że na pikera potrzebowali, zmiany na rano i na nocke po 8h.

witam:-)
no i mina dzionek pogoda nawet w miare nie ma co narzekac,dzis mialam sie z malym urwiskiem daje popalic wszedzie go pelno:-D:-D wczoraj nie zdazylam dobiec do stolika i kawe mi na dywan wylal to dwa dni szorowalam,ale sie urdalo po plamie ani sladu hehe. Z Patrysia na szczescie bez problemowo,choc czasem potrafi postawic na swoim,mala kobietka:tak::tak::tak::tak: ona to ma gadane mogla by gadac gadac i gadac bez przerwy,czasami zastanawiam sie czy inne dzieci w jej wieku tez tak maja,przy takich nie ma mowy o zanudzaniu sie :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
do uslyszenia pozdrawiam wszystkich;-);-)

Witam
Ale puchy!!!!:confused: Pogoda dopisuje wekend wiec pewnie w rozjazdach wszystkie:-D My dzis na ogródku, tylko w kosciólku bylismy, wczoraj za to do Hull sie wybralismy do oceanarium :-D Fajnie dzieciaki miały frajde, rekiny zrobiły wrażenie:tak: Pozdrawiam i do usłyszenia

CZeść kobitki.
No i znowu foniedziałek:-( znacznie bardziej wolę fiątki,wolne frzed nami.

Marta my również byliśmy w oceanarium nawet już dwa razy:-) faktycznie niesamowite frzeżycie .

W kościółku w niedzielę nie byliśmy ,zbyt fużno fołożyliśmy się sfać w sobotę i w niedzielę byliśmi niefrzytomni:baffled:

Za niedługo forzegnam na jakiś czas forum w frzyszłym tygodniu jade z dzieciakami do kraju,i wróce gdzieś koło wrzesnia,a w Folsce nie mam niestety internetu:-(

Teraz czekamy z Kubusiem aż David sie frzewudzi i idziemy na sfacerek:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

witam :-) swietna pogoda
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: moze i my sie wybier
zemy do tego oceanarium,mowicie ze warte zobaczenia:-):-)
dzieci tez beda mialy frajde:happy2::happy2::happy2:
pozdrawiam milego dnia:cool2::cool2::cool2:

czesc dziewczyny:-)najwyrażniej pogoda dopisuje wiec nikt nie ma czasu żeby tu zaglądnąć;-)
goldenko jak tam twoja dzidzia?
nefretete urządziłaś się już?
P O Z D R A W I A M :-)

reklama
Witam i ja
ale mamy lato:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: super upał na maxa, dzis nie dało sie wysiedziec na słońcu rozłożylam parasol by było troszke cienia i dzieciaczki cały dzie w basenie :-D
piszcie dziewczyny co u was?????
pozdrowionka

Do góry