reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Goldenko,powstrzymaj sie może jeszcze z dokarmianiem z tego co piszesz wydaje mi sie że masz dośc pokarmu, takie nawały i bóle sa przejściowe a szko0da by było zabierac maleństwu naturalnej ochrony i tego co najlepsze.Sutki smarowałam własnym pokarmem, non stop, i wietrzyłam cyce-było to zabawne gdy po domu chodziłam z balonami pełnym mleka na wierzchu,ale ulzyło a na piersi stosowałam też okłady z kwaśnej wody,przynosiły ulgę,.Może tez zwróć uwage na dietę, co jesz i jak mała reaguje.U mnie przy 3 okazało się np. że nie moge jeść nabiału absolutnie,będzie dobrze i korzystaj z tego kiedy niunia spi i też w kimono, obiad poczeka i sprzątanie też, pamiętaj że szczęśliwa mama to wypoczęta mama:-)

Witam koleżankę, ja tez nie mam tu nikogo znajomego nigdzie nie chodzę bo mam kleszcza w domu u nogi, jedyna rozrywka to sobotnia szkoła dla starszych raz w tygodniu.Teraz dostałam od pielegniarki środowoskowej formulasz do przedszkola na 2 godziny 2 x w tygodniu z małym że by pobawił się z dziećmi a co mi szkodzi ,mam to 3 minuty drogi od domu to pójde
Póki co miłego dnia ide umyć auto gdyż jak stwierdzono kto jeździ ten myje i nie mam wyjścia:tak:

reklama
hej laseczki
ja juz tylko czekam na mojego jak z pracy wroci, jamy obiad i jazda podpisac umowe, sprzatanie , a jutro pakujemy sie na vana heja...:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
odezwe sie pewnie za jakies dwa tygodnie jak nam internet przeniosa:tak:;-)
buziaki kochane paapaa

hej dziewczyny:-) myslalam ze tylko ja jestem taki odludek co nie ma z kim pogadac,ale jest nas troszke hehe. Ja zapisalam swoja corke do sobotniej szkoly od wrzesnia startuje,niech chociaz troszke lapnie tego polskiego jezyka przyda jej sie.Na pierwszej komuni tez mi zalezy zeby miala wiec przyda nam sie ta szkola. aneta76 to tak samo jak ja siedze w domu i nigdzie nie chodze, no czasami z mezem i synkiem na miasto skoczymy ale to masakra maz nie lubi jak ja zapuszczam sie w sklepie z ciuszkami i sie zaraz denerwuje a maly tez tak samo jak tatus zaczyna marudzic i po zakupach,najgorszy jest problem w tym ze ja nie lubie sama chodzic po sklepach i dlatego ida ze mna te dwie marudy ech trudno:-( izusia1981 podziwiam cie ze masz cierpliwosc z tymi suwaczkami, za mnie maz wstawil ,ja bym nie umiala,ale pruboj na pewno ci sie uda powodzenia:-):-):-):-):-):-)pozdrawiam wszystkich :-):-):-):-)

nefretete powodzonka :-)
dziewczyny ja juz kiedys pisałam jak jesteście zmotoryzowane, to zapraszam na kawke z dzieciaczkami, bo ja w sumie tez siedze w domku i niestety nie jeżdze autem :-( a mezus calymi dniami w pracy..
iwona z kad ja to znam z tymi zakupami..ech, dobrze ze córka ma juz 10 lat to czasami z nia sie wypuszcze, a ona jak mamusia uwielbia buszowac po półkach i wieszakach :happy2:
anetko ja z moim tez byłam na takich zajeciach, ale my mamy dalej i jak nie ma pogody niechce mi sie z nim tuptać tam ;-)

Iwona,nie jestem pewna ,ale czy ty mieszkasz gdzieś na Bentley?Jeżeli tak to na drugim końcu mista jak ja,no w moim przypadku wyjście na zakupy z mężem zawsze konczy się kłótnią,:no on tego nie cierpi"ale nie zrozumie tego że ja tez potrzebuje z kims pogadac czy wyjśc z domu...z tymi chłopami,zero zrozumiena dla nas :no:

Marta,no obiecałam sobie że przez wakacje to jużmusze kogoś poznac i gdzies się ruszyć,więc może uda się zorganizować jakiś mały spęd.Narazieszykuje się psychicznie do wyjazdu na 2 tygodnie do Polski 18 lipca, odwozimy dwóch starszych do dziadków na całe wakacje,więc i troche odpoczne i zapewne troche sie ponudze bez nich:-)

Wiecie co już mnie wkurzają te suwaczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wklejam te kody w sygnature ale ciągle mi nie wychodzi bllllee

A z zakufami mam fodobny froblem Kubuś gdy chcemy coś kufić wfada w szał,krzyczy ucieka tylko fa fa fa czasem to mi wstyd za niego ale licze że wyrośnie z tego.

Szkoda że ja nie mieszkam blisko żadnej z Was bo w Adwick,kiedyś blisko Goldenki ale ona niestety wyfrowadziła się i nawet nie zdążyłyśmy się sfotkać a szkoda.

Jakoś dzisiaj jestem w fodłym nastroju:dry::dry: .Może to ta fogoda tak mnie nastraja:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry