reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

aska masz rację na dodatek jesli maluchy są w podobnym wieku to wtedy tragedia trzeba mieć stalowe nerwy żeby pilnowac dzieci :tak: osoby które nigdy nie pilnowały obcych dzieci nie powinny zabierac głosu, bo to naprawde ciężka i męcząca praca;-):-)

reklama
jest 2 lata roznicy nie chca sie za bardzo bawic moja ma juz swoje ulubione zabawy a roczne dziecko to co chwile robi co innego chociaz moja ma kolezanke o poltora roku mlodsza i sie dogaduja i bawia ladnie razem chociaz tamta nie mowi jeszcze

miałam isc do abp, a niania miała byc polska starsza kobieta ale ponoc bedzie mieszkała na innym osiedlu itp
widziałąm kilka ogłoszeń dużo dziewczyn zaznacza, że może pilnowac dziecko dopiero od 2 roku życia:tak:

ja moge popytac mialam jedna kolezanke na wheatley ale sie juz przeprowadzila napisz w jakich godzinach by to bylo ja sie popytam znajomych

mi sie akurat pilnowanie tej malej przez przypadek trafilo moja jeszcze od wrzesnia caly rok na 2.5 godz do przedszkola pozniej zacznie juz normalnie chodzic to bede cos szukac

reklama
jutro popołudniu będę już wszystko wiedziała co z ta praca i wieczorkiem napisze co i jak i wtedy to juz bedzie kwestia znalezienia niani i tak jak piszesz najlepiej na osiedlu i u kogos, bo my mieszkamy we flacie w takiej klitce na dodatek przez miesiac będzie mieszkal z nami moj brat takze rozumiesz:tak:

Do góry