reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witam z rana:-)
słoneczko nas nie opuszcza;-):tak::-) młody wczoraj troche słoneczka złapał choć starałam sie go zasłaniać. wieczorkiem pojechaliśmy na zakupki, a głownie po to by kupić Alexoi krem z filtrem.
moze wkoncu sie spotkamy na jakims spacerku w parku? ja moge nawet isc do tego na hextrophie. tam jest bardzo fajnie choc odemnie kawał drogi...ale co tam mam kilka zbędnych kilosków do spalenia, wiec dobrze by mi taki spacerek zrobił.
Dżoana07 mogły byśmy dojśc tam razem, a z powrotem jak bedziemy padniete zawsze mozna dojechać autbusem do centrum?
aska0901 Ty to chyba masz tam blisko?
jesli macie jakies propozycje to ja jestem otwarta;-)

ja mam blisko ok 15 min wiec jestem chetna tylko u mnie z czasem roznie teraz do 11.15 moja w szkole a do 16 pilnuje w tym tygodniu malej w przyszlym pilnuje do 14.30 ale jak cos to piszcie postaram sie byc

hej dziewczynki:-)
nefretete bardzo chętnie wybiorę sie na spacerek ostatnio bardzo dużo spaceruję więc może damy radę dojść w tę i z powrotem;-)także jak coś to ja jutro jestem gotowa na spotkanie oby tylko pogoda nam nie zrobiła psikusa no i konkretnie musimy się gdzies umówic.czekam na konkrety;-)

Dżoana07 no to super spotkać możemy sie na becket road przy ciapackim sklepie z polskim jedzeniem. tylko co do godziny to nie mam pojecia... aska0901 o ktorej by Ci jutro najlepiej pasowało?

wiecie co mi chyba bedzie ciezko tam dojsc z dwojka dzieci a wolna to jestem dopiero o 16.15 bym mogla wyjsc czyli dopiero o 16.30 bym byla w parku a to pozno na spacery bo wy macie kawal drogi do domu ja od przyszlego tygodnia wolna jestem od 14.30 to chyba predzej

no to co robimy nefretete? spotykamy się czy nie? jesli nie pójdziemy do tamtego parku do aski to może przeszłybysmy się na boisko jesli chcesz:-)czekam na odpowiedz ;-)

reklama
Do góry