reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witam z rana
dzisiaj rano mój synuś naciągną sobie firanke na głowe ( łóżeczko stoi zaraz przy oknie), i kiedy Dominik wstał i młody go zobaczył to powiedział "oj":-D pierwszy raz coś takiego słyszałam o mojego szkraba, a do tego ta sytuacja rozbawiła mnie do łez;-):-D
pogode znów mamy do dupy i skazana jestem na siedzenie w domu... jeszcze jeden taki dzień to szału dostane. wczoraj tak mnie wzieło, że pomyłam podłogi w całym domu i wysprzątałam kuchnie i salon... z moim łobuzem jest to nielada wyczyn, a do tego rozciągnięty w czasie od rana do wieczora:szok:
słońce!!!! gdzie jest słońce????

czesc dziewczyny:-)
faktycznie pogoda jest kiepska na dodatek bardzo zamulona mogłabym zasnąc ale córcia mi na to nie pozwoli:tak:
samulko czy zaczełaś już pracę?i kto będzie opiekował się twoim dzieciaczkiem?
pozdrawiam :-)

Czesc dziewczyny ja wlasnie skonczylam sie opiekowac mala pare minut przed 15 jestem dzis wykonczona teraz musze wymyslic jakas zabawe dla mojej pociechy bo sie wynudzila dzis troszeczke pogoda do niczego chociaz moze pojdziemy na rower bo to najwieksza frajda dla niej

opieka nad dwójką dzieci jest bardzo wyczerpująca niedawno opiekowałam sie przez pare dni dwuletnim chłopcem to myslałam, że oszaleję:szok: moja córka naśladowała go we wszystkim, a on miał naprawdę dużo pomysłów na dodatek wiele męczących:rofl2:

dobrze ze ktos mnie rozumie niektorym sie wydaje ze jak nie pracuje a i tak jestem w domu to co za roznica czy jedno czy dwojka dzieci a jest duzaaaa roznica zwlaszcza jak dziecko ma gorsze dni

hej aska u mnie po staremu jestem trochę wkurzona, bo miałam miec załatwioną prace i nianie , a z tym wiązały się wszystkie dalsze plany a jak narazie nic z tego nie wyszło jutro ostatecznie się dowiem jak stoi moja sytuacja jesli kiepsko to bedę musiała zacząc działac sama:tak:

reklama
Do góry