reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

nawet do przedszkola na caly dzien jej nie moge zapisac bo maz pracuje na 2 zmiany i jakbysmy oboje mieli na 6 to kto by ja zaprowadzil a znowu jak przeciwne zmiany to bysmy sie w ogole nie widzieli i tak zle i tak niedobrze wiec narazie zostaje w domu na nocki tez nie bardzo bo jak maz konczy o 22 to jest 22,30 w dou wiec kto by z mala zostal tak samo jakby mial na 6 rano a ja bym o 6 rano konczyla

reklama
mysle ze jak u kogos to nie bedzie problemu nawet sama mozesz ogloszenie nakleic jak wypali z praca. polecam mlode mamy z malym dzieckiem dwoje dzieci sie fajnie rozwija ja osobiscie bym tak szukala bo miala znajoma pania po 50 tce i miala dziwne zasady wychowywania

no to faktycznie nie za bardzo nasz sytuację jak narazie ja mam nadzieję ,że rowniez nie bede pracowała długo w tym abp narazie muszę, bo musiamy się trochę odbic z kasa:tak:

hej dziewczynki
jakos ostatnio mialam lenia i nie siedzialam na kompie...
piekna pogoda nam sie robi:-) wczoraj pol dnia spedzilismy na ogrodzie. dzis wybieramy sie na spacerek -poplacic rachunki:-D a pozniej rozkladamy sie w ogrodzie na kocyku. boskie lenistwo:-D;-):-)

piękna pogoda to pewnie wszystkie na dworku z dzieciaczkami:-)
my jakies pol godziny temu dopiero zwineliśmy sie z kocyka... tak ochraniałam Alexa przed słoncem że plecki mi sie troche przyjarały:-D:-):szok:
a jak tam u was dzionek mija?

reklama
Do góry