reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

a co u was Izusia jak sobie radzisz z dwojka maluszkow?? goldenka dostalas jakies pieniadze juz czy nadal czekasz??

reklama
witajcie dziewczyny :-)

troche miałam załatwiania znowu. tym razem z podatkiem - czy któraś może sie orientuje na jakim druku składa sie rozliczenie podatkowe bo pani w inland revenue stwierdzila ze jest tylko sekretarka i nie udzielila mi odpowiedzi nawet :szok::szok::szok: dostałam odmowe z income support ponieważ nie załączyłam home office z pracy w agencji a ja takowego nie posiadam bo w agencji powiedzieli ze zrobia a nie zrobili :crazy: no i to mi juz przepadło. co do health in pregnancy grant dowiedziałam sie ze bedą wyplacac najwczesniej w drugiej polowie maja :-( na maternity allowance i house benefit ciagle czekam ale najlepsze jest to ze ojciec mojej corci wyslal nam 200 funcikow -chcial wiecej wyslac ale nie mial no i przyjedzie do nas na swieta chociaz to tylko 2 dni ale jakże sie ciesze:-):-) . dobrze ze mam teraz na zycie bo z landlordem juz sie dogadalam wiec moge spokojniej spac. chociaz ciezko jest bo mala sie okropnie wierci i moje żeberka już ledwo funkcjonują :laugh2:

goldenka nie pamietam jak ten druk do rozliczenia sie nazywa u nas w doncaster jest pelno drukow obok tej pani co stoi i sie pyta co chcesz ja zawsze mowie ze do rozliczenia i ona podaje

WESOŁEGO
ALLELUJA!!!

..........$...$...$...$..
........$..................$
.....$.......................$
...$..........................$
..$.000000........۩۩۩۩...$
.$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$
$.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$
$.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
.$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
...$$$$$$$$$$$$$$$$$$
....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
.....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Kiedy Wielka Noc nastanie,
życzę wam na
Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu,
w jasnej duszy
i niech wszystkie żale zgłuszy.

..\\//...\\//......\\//...\\//....\\//...
..\\/..(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\//
///..(▒)(█)(▒)..\\//..(▒)(█)(▒)..\/
\\//...(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\/
.\\//..\\/...\\////...\\//...\\\\//..\\//.

hej dziewczyny ale spustoszenie na naszym forum:tak:
ale to nic napewno po świętach wszystko wróci do normy;-)
goldenko nie tylko u ciebie problemy ja tez mam, a mianowicie miałam isc do pracy tuż po świętach ale niania, ktora miala pilnowac coreczki nie może no i teraz zostałam z ręką w nocniku, bo nie mam jak iśc do pracy więc stoimy w miejscu!!!!Nici więc ze zmiany mieszkania itp. załamka jedno co to szczęscie, że nie mamy najgorszej sytuacji więc przeżyjemy ale chciałabym już wyjsc z domu do ludzi!!!
Dziewczyny życzę Wam spokojnych radosnych Świąt żeby choc trochę przypominały te Polskie Święta i życzę smacznego jajka:tak::-D

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,

▬■▬■▬■▬■▬■▬■▬■▬■▬■
Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi chorągiewką buja
i cicho beczy :
°ø°`¤ø,,¸¸¸,,ø¤°|
╲..WESOŁEGO..|
╱..ALLELUJA.!!!..|
°ø°`¤ø,,¸¸,,ø¤°`|
______________\\_____.._/|/|._
_______________\\____.'…..…_)
_______________\\<_,)'…..-"a\
________________\\_/'...(….…..\
______._.-----..,-'::…\\...…...(`"--^
______//…………………….|
_____(|………`;……..……..|
_______\…..;.----/…………,/
________)…//…/____|…|\…\
________\…\\…\____|…|/…/
_________\…\\…\___|…|\../
__>(•)__(█)`" `"____`"` (•)<
\\\\\(‿)//....\\\//..(▒)\\\////(‿).\\//
\\\\\_/|_..\\\\\\....\\\\/////////_/|_..\\//
\\\\\...\\\///(█▒)////\(✿)\\\///
Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

reklama
hej. dostalam juz numer insurancu po paru dniach. juz dzwonilam do taxu i podalam moj numer. juz nie moge sie odczekac maz przyjedzie za 3 tyg. i teraz szukam domu. ktora z dziewczyn mieszka w centrum?? slyszalam ze z dziecmi jest nei dobrze mieszkac w centrum czy to prawda???i neich mi jeszcze powie czy jak sie wynajmuje chate to sie placi czynsz i rachunki i TAX?? bo tak slyszlaam

Do góry