reklama
nefretete101
Fanka BB :)
witam z rana...
troche was ostatnio zaniedbalam jakos nie mialam ochoty do kompa siadac
goldenka25 super ze zaczyna sie ukladac:-) napisz kiedy masz ochote przyjechac to chetnie sie spotkamy ;-)
Dżoana07 moze jak wyjdzie slonko kolo poludnia przejdziemy sie na spacerek? w koncu mieszkamy blisko siebie;-)
troche was ostatnio zaniedbalam jakos nie mialam ochoty do kompa siadac
goldenka25 super ze zaczyna sie ukladac:-) napisz kiedy masz ochote przyjechac to chetnie sie spotkamy ;-)
Dżoana07 moze jak wyjdzie slonko kolo poludnia przejdziemy sie na spacerek? w koncu mieszkamy blisko siebie;-)
-hej nefretete z miłą chęcia spotkam sie z Toba jesli tylko będzie pogoda i o ile przeczytasz tę wiadomośc w czasw takim razie czekam na forum na odpowiedz
izusiu, a gdzie są zdjecia Twojego maluszka? niewiem gdzie szukać, a chciałabym zobaczyc małego Dawidkajakbym miała miec kiedys synka własnie tak bym go nazwała;-)
goldenko a jak u Ciebie? wszystko ok?
pozdrawiam Was wszystkie
izusiu, a gdzie są zdjecia Twojego maluszka? niewiem gdzie szukać, a chciałabym zobaczyc małego Dawidkajakbym miała miec kiedys synka własnie tak bym go nazwała;-)
goldenko a jak u Ciebie? wszystko ok?
pozdrawiam Was wszystkie
nefretete101
Dżoana07 sorry ale moj piekny wrocil wlasnie z prtacy wiec nici ze spotkanka
izusia piekne imie Dawid hmmm... jak wokalista mojego kochanego depeche mode:-);-)
izusia piekne imie Dawid hmmm... jak wokalista mojego kochanego depeche mode:-);-)
nefretete101
witam z rana:-)
pogoda nam sie popierdzieliła znowu
wczoraj byl fajny dzien... pospacerowalismy po miescie, male zakupy. Alex dostal tyle powietrza ze przed 18 juz padl
a co tam u was dziewczynki? jakie plany na dzis?
pogoda nam sie popierdzieliła znowu
wczoraj byl fajny dzien... pospacerowalismy po miescie, male zakupy. Alex dostal tyle powietrza ze przed 18 juz padl
a co tam u was dziewczynki? jakie plany na dzis?
hej dziewczyny. dzwonilam na ten insurance i juz mam wizyte w czwartek. fajnie ze tak szybko. bylam u lekarza ale dala mi wizyte na 21 kwietnia. doslownie tak sie wkurzylam ze szok ale bede dzwonila po godzinach bo moj maly wyglada na twarzy jak po parzony . i beidaczek placze w nocy. szok.a pogoda rzeczywiscie fajna jest mam nadzieje ze taka bedzie
nefretete101
samulka1 dlaczego dopiero na 21 kwietnia? jak dziecko jest chore to musza przyjac odrazu z tego co wiem ja przynajmniej tak mialam... 2 razy bylam u gp i jeszcze tego samego dnia Alexa mi przyjeli. jezeli nie beda chciali to po poludniu jedz na pogotowie... trzeba bedzie troche poczekac ale przyjma odrazu
goldenka25
Zaangażowana w BB
witajcie kochane :-)
nie było mnie bo znowu problemy :-( już mam dość. landlord dał mi 2 tygodnie na zapłacenie mieszkania inaczej mam się wyprowadzić. dzwoniłam w sprawie house benefitu i powiedziałam jak wygląda moja sytuacja ze zaniedlugo rodze i że jeszcze tydzien i nie bede miala nawet co do garnka włożyć czy niedałoby sie tego jakos przyspieszyc to w odpowiedzi usłyszałam że to ich nie obchodzi że na dezycje moge czekac nawet do 3 miesiecy bo jest długa kolejka !!!!!a landlord nawet nie chciałsluchac ze czekam na dofinansowanie. co do maternity allowance i income support tez decyzja moze przyjsc nawet po 3 miesiacach bo jest długa kolejka no wiec na dzien dzisiejszy to za 2 tygodnie wyladuje na chodniku i rece mi opadaja bo nie wiem co zrobic nie mam zadnego pomysłu. a przyjezdzajac rok temu do Anglii chciałam tylko uczciwie pracować:---angry:
nie było mnie bo znowu problemy :-( już mam dość. landlord dał mi 2 tygodnie na zapłacenie mieszkania inaczej mam się wyprowadzić. dzwoniłam w sprawie house benefitu i powiedziałam jak wygląda moja sytuacja ze zaniedlugo rodze i że jeszcze tydzien i nie bede miala nawet co do garnka włożyć czy niedałoby sie tego jakos przyspieszyc to w odpowiedzi usłyszałam że to ich nie obchodzi że na dezycje moge czekac nawet do 3 miesiecy bo jest długa kolejka !!!!!a landlord nawet nie chciałsluchac ze czekam na dofinansowanie. co do maternity allowance i income support tez decyzja moze przyjsc nawet po 3 miesiacach bo jest długa kolejka no wiec na dzien dzisiejszy to za 2 tygodnie wyladuje na chodniku i rece mi opadaja bo nie wiem co zrobic nie mam zadnego pomysłu. a przyjezdzajac rok temu do Anglii chciałam tylko uczciwie pracować:---angry:
reklama