reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witam z rana...
troche was ostatnio zaniedbalam:zawstydzona/y: jakos nie mialam ochoty do kompa siadac:baffled:

goldenka25 super ze zaczyna sie ukladac:-) napisz kiedy masz ochote przyjechac to chetnie sie spotkamy ;-)

Dżoana07 moze jak wyjdzie slonko kolo poludnia przejdziemy sie na spacerek? w koncu mieszkamy blisko siebie:-D;-)

-hej :-Dnefretete z miłą chęcia spotkam sie z Toba jesli tylko będzie pogoda i o ile przeczytasz tę wiadomośc w czas:tak:w takim razie czekam na forum na odpowiedz:-D
izusiu, a gdzie są zdjecia Twojego maluszka? niewiem gdzie szukać, a chciałabym zobaczyc małego Dawidka:-Djakbym miała miec kiedys synka własnie tak bym go nazwała;-)
goldenko a jak u Ciebie? wszystko ok?
pozdrawiam Was wszystkie:tak:

witam z rana:-)
pogoda nam sie popierdzieliła znowu:wściekła/y:
wczoraj byl fajny dzien... pospacerowalismy po miescie, male zakupy. Alex dostal tyle powietrza ze przed 18 juz padl:szok::-D

a co tam u was dziewczynki? jakie plany na dzis?

hej dziewczyny. dzwonilam na ten insurance i juz mam wizyte w czwartek. fajnie ze tak szybko. bylam u lekarza ale dala mi wizyte na 21 kwietnia. doslownie tak sie wkurzylam ze szok ale bede dzwonila po godzinach bo moj maly wyglada na twarzy jak po parzony . i beidaczek placze w nocy. szok.a pogoda rzeczywiscie fajna jest mam nadzieje ze taka bedzie

samulka1 dlaczego dopiero na 21 kwietnia? jak dziecko jest chore to musza przyjac odrazu z tego co wiem:baffled: ja przynajmniej tak mialam... 2 razy bylam u gp i jeszcze tego samego dnia Alexa mi przyjeli. jezeli nie beda chciali to po poludniu jedz na pogotowie... trzeba bedzie troche poczekac ale przyjma odrazu:tak:

witajcie kochane :-)

nie było mnie bo znowu problemy :-( już mam dość. landlord dał mi 2 tygodnie na zapłacenie mieszkania inaczej mam się wyprowadzić. dzwoniłam w sprawie house benefitu i powiedziałam jak wygląda moja sytuacja ze zaniedlugo rodze i że jeszcze tydzien i nie bede miala nawet co do garnka włożyć czy niedałoby sie tego jakos przyspieszyc to w odpowiedzi usłyszałam że to ich nie obchodzi że na dezycje moge czekac nawet do 3 miesiecy bo jest długa kolejka !!!!!a landlord nawet nie chciałsluchac ze czekam na dofinansowanie. co do maternity allowance i income support tez decyzja moze przyjsc nawet po 3 miesiacach bo jest długa kolejka no wiec na dzien dzisiejszy to za 2 tygodnie wyladuje na chodniku i rece mi opadaja bo nie wiem co zrobic nie mam zadnego pomysłu. a przyjezdzajac rok temu do Anglii chciałam tylko uczciwie pracować:-:)-:)-:)angry::angry::angry:

reklama
Czesc dziewczyny . Goldenka to faktycznie niezaciekawie wyglada twoja sytuacja , ale nie wiem jak moge ci pomoc. Jedyne co mi przychodzi na mysl to to czy landlord moze wyrzucic kobiete w ciazy

Do góry