reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

goldenka25 przyjedz do Doncaster zaprowadze Cie do women centre tam może Ci coś doradzą. maja podobno pomoc prawników dla kobiet. jutro jak bedzie ładnie to sie przejde sprawdzic w jakich godzinach maja otwarte. warto by bylo złożyć aplikacje o chate socjalną. wiem że samotne kobiety maja pierwszenstwo. znajomej zaproponowali mieszkanie po niecalych 2 miesiacach... wiem ze to i tak dlugo w twojej sytuacji ale cos by trzeba było myśleć. Doncaster - Home tu pewnie znajdziesz aplikacje. jak cos zawsze na ten czas oczekiwania mozesz wynajac poprostu pokoik u kogos... zawsze bedzie taniej niz utrzymywac cala chate. jak cos jeszcze mi wpadnie do glowy to napisze;-) glowa do góry :tak:

reklama
Z tego co mi znajoma powiedziala to ze nieslusznie zostalas zwolniona ze landlord moze cie wyrzucic jesli zalegasz z czynszem ale powinnas sie udac do citizen lub do councliu i ze w tej sytuacji szybko dostaniesz mieszkanie socjalne idz jutro do councili i przedstaw sytuacje cala lacznie z tym ze landlord cie chce wyrzucic powinni co szybko znalezc jakies lokum

reklama
aska0901 właśnie sie zorientowałam że mamy wspolnych znajomych:-D pamietasz jak pisałaś o znajomych ktorych corka ma atopowe zapalenie skóry? niezłe zakrętasy co?:-D;-):-)

Do góry