reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej
swieta tuz tuz wszyscy zajeci przygotowaniem sie do swiat,a dla mnie jest strasznie smutno i nic mi sie nie chce,wczoraj zmarla moja babcia z ktora bylam bardzo zwiazana :-( liczylam na to ze jeszcze sie zobaczymy w marcu ze ona zobaczy Kamilka ale nie stety tak sie nie stalo:-(swieta sa smutne dla mnie:-(
Dżoanko ja zapisalam sie na kurs angielskiego w Children Centre na Ardeen Road DN2 5EU INTAKE.czekam caly czas na miejsce w żlobku, ale gdybym miala z kim zostawic Kamilka to moglabym od razu chodzic,zajecia sa w kazda srode o 13.30 do 15ste.wiem ze jest cos w miescie jak Women Centre ale w tym Aneta jest bardziej poinformowana bo tam chodzi chyba.
Zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat.

hej dziewczyny cos pustaki ostatnio tu wieje to postanowilam wam cos wstawic
w8rwq1.jpg
:lol:
tutaj lekko przerobione zdjecie gdyby ktoras z was nie widziala 2 kreski
30ifkue.jpg

czesc dziewczynki Iwonko szczere wyrazy współczucia!
czeresnia ja tam nie widze dwóch kresek ale jak sobie przypominam to dwie kreski oznaczaja ciąze-tak? jesli- widzisz kreski i jestes w ciazy to gratulacje!!
a ja dzis nie pojechalam do pracy przez te mrozy akumulator mi padł:wściekła/y:mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic go do jutra.
pozdrawiam a i dziekuje Iwonko za dane o szkole pa

No to mamy dwie wiadomo sci na forum jedna przykra druga wesoła.

Iwona bardzo mi przykro ale może Ona teraz jest razem z swoimi bliskimi i bardzo się cieszy i przykro jej że Ty tak bardzo się smucisz.

Z drugiej strony nowe życie,Gratulacje Czereśnia.
ja pamiętam przy moich ciążach druga kreseczka również była o wiele bardziej bledsza niż ta pierwsza.To teraz nic tylko ściskać kciuki o pomyślne dziewięć miesięcy.

Hej dziewczyny :-)
Święta wam się zbliżają krok po kroku i widać wszystkie zajęte są przygotowaniami bo pustki są :-)
iwona100iwona bardzo mi przykro z Twojej straty..............
czeresnia gratulacjeeee :-D mam nadzieje że i ja doczekam swoich dwóch kresek kiedyś.....no ale chyba jeszcze nie teraz
Dziewczyny ale nas pogoda zaskakuje :eek::eek: a ja zaraz do pracki będę musiała zmykać więc życze miłego popołudnia wam dziewczyny :-):-):-):-)

Cichuteńko tutaj:-)

Przygotowania do Świąt wrą :-)

DZiewczyny a co z Aśką też długo się nie odzywa,może któraś z Was wie co z nią.

Uciekam śpinkać,jutro ciężki dzień czeka, mam zaplanowane by zrobić uszka ciekawe czy się uda.

Hej dziwczyny :-)
Widze że przygotowania do świąt idą pełną parą :-D:-D bo pustkiiii....

Z okazji Świąt Narodzenia Bożego życzę Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń, samych radosnych w swym życiu zdarzeń i dużo zdrowia dla waszych rodzin......:tak::tak::tak:

hej dziewczyny:-)faktycznie przygotowania do świąt idą pełną para:tak:

Ja również chciałabym życzyc Wam wszystkim wszystkiego najlepszego ;dla tych które sie staraja o dzidziusia, dla tych które noszą już w brzuszkach dzidzie i dla tych które juz mają swoje pociechy oby te Świeta przyniosły Nam spełnienie marzeń i wiele radości:-D:-):-D no i oczywisci e życzę bogatego Mikołaja pozdrawiam :-)

reklama
Do góry