reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej
swieta tuz tuz wszyscy zajeci przygotowaniem sie do swiat,a dla mnie jest strasznie smutno i nic mi sie nie chce,wczoraj zmarla moja babcia z ktora bylam bardzo zwiazana :-( liczylam na to ze jeszcze sie zobaczymy w marcu ze ona zobaczy Kamilka ale nie stety tak sie nie stalo:-(swieta sa smutne dla mnie:-(
Dżoanko ja zapisalam sie na kurs angielskiego w Children Centre na Ardeen Road DN2 5EU INTAKE.czekam caly czas na miejsce w żlobku, ale gdybym miala z kim zostawic Kamilka to moglabym od razu chodzic,zajecia sa w kazda srode o 13.30 do 15ste.wiem ze jest cos w miescie jak Women Centre ale w tym Aneta jest bardziej poinformowana bo tam chodzi chyba.
Zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat.

hej dziewczyny cos pustaki ostatnio tu wieje to postanowilam wam cos wstawic
w8rwq1.jpg
:lol:
tutaj lekko przerobione zdjecie gdyby ktoras z was nie widziala 2 kreski
30ifkue.jpg

czesc dziewczynki Iwonko szczere wyrazy współczucia!
czeresnia ja tam nie widze dwóch kresek ale jak sobie przypominam to dwie kreski oznaczaja ciąze-tak? jesli- widzisz kreski i jestes w ciazy to gratulacje!!
a ja dzis nie pojechalam do pracy przez te mrozy akumulator mi padł:wściekła/y:mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic go do jutra.
pozdrawiam a i dziekuje Iwonko za dane o szkole pa

No to mamy dwie wiadomo sci na forum jedna przykra druga wesoła.

Iwona bardzo mi przykro ale może Ona teraz jest razem z swoimi bliskimi i bardzo się cieszy i przykro jej że Ty tak bardzo się smucisz.

Z drugiej strony nowe życie,Gratulacje Czereśnia.
ja pamiętam przy moich ciążach druga kreseczka również była o wiele bardziej bledsza niż ta pierwsza.To teraz nic tylko ściskać kciuki o pomyślne dziewięć miesięcy.

Hej dziewczyny :-)
Święta wam się zbliżają krok po kroku i widać wszystkie zajęte są przygotowaniami bo pustki są :-)
iwona100iwona bardzo mi przykro z Twojej straty..............
czeresnia gratulacjeeee :-D mam nadzieje że i ja doczekam swoich dwóch kresek kiedyś.....no ale chyba jeszcze nie teraz
Dziewczyny ale nas pogoda zaskakuje :eek::eek: a ja zaraz do pracki będę musiała zmykać więc życze miłego popołudnia wam dziewczyny :-):-):-):-)

Cichuteńko tutaj:-)

Przygotowania do Świąt wrą :-)

DZiewczyny a co z Aśką też długo się nie odzywa,może któraś z Was wie co z nią.

Uciekam śpinkać,jutro ciężki dzień czeka, mam zaplanowane by zrobić uszka ciekawe czy się uda.

Hej dziwczyny :-)
Widze że przygotowania do świąt idą pełną parą :-D:-D bo pustkiiii....

Z okazji Świąt Narodzenia Bożego życzę Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń, samych radosnych w swym życiu zdarzeń i dużo zdrowia dla waszych rodzin......:tak::tak::tak:

hej dziewczyny:-)faktycznie przygotowania do świąt idą pełną para:tak:

Ja również chciałabym życzyc Wam wszystkim wszystkiego najlepszego ;dla tych które sie staraja o dzidziusia, dla tych które noszą już w brzuszkach dzidzie i dla tych które juz mają swoje pociechy oby te Świeta przyniosły Nam spełnienie marzeń i wiele radości:-D:-):-D no i oczywisci e życzę bogatego Mikołaja pozdrawiam :-)

reklama
Do góry