reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Hejka
Jestem, ale tak zalatana ze szok :szok:
U małego okazało sie zapalenie ucha, na antybiotyku sie skonczyło, na szczescie jest już lepiej, ale do tyłu z zakupami przez to..Okazało sie ze na Świeta jedziemy do PL :-D wiec duuuzo na głowie, Niestaty z tego tez powodu nie dam rady dzis przyjsc,:-( dzis lece jeszce na zakupy z córą, butów niema itp.. Mam nadzijee ze uda sie innym razem. pzdr

reklama
Szkoda Marta że jednak nie dasz rady frzyjsć,:-( no ale wiadomo są sfrawy ważne i ważniejsze.Zazdroszczę CI Swiąt w Folsce.

A my dziewczyny o 17.00 w restauracji, tyle że nie umówiłyśmy się dokładnie czy czekamy na siebie frzed restauracją czy w środku.
Jeśli w środku to trzeba by było ustalić jakiś znak rozfoznawczy:-)

Frofonuje ta która będzie fiersza niech zajmnie miejsce, i może fołoży torebkę na stoliku , trochę to nieeleganckie no ale cóż ja nie mam innego fomysłu;-).

Izusia,ale to może przełóżmy to spotkanie,co we dwie bedziemy?ja dluzej jak godzinkę dzis nie dam rady,mam nadzieje że przeczytasz tego posta:-)

Hejka, my z Izą po piwku i idrinezku wczoraj i po pogaduszkalch, było fajniutko, byłyśmy tylko we dwie ale i tak było bardzo sympatycznie:tak:

Hohohhoo ale tutaj cichutko.

Widzę że wszystkie ostro frzygotowania do Świąt, a my jeszcze nawet choinki nie mamy, a o forządkach to już nie mówię daleko jestem w folu.

To ja już zmykam, a Wy dziewczyny odzywajcie się:tak:.

reklama
czesc dziewczyny-faktycznie pusto tutaj:-)zreszta swięta za pasem to trzeba ,się do nich przygotowac:tak:
fajnie dziewczyny ze udalo sie wam spotkac:tak:
mam pytanie albo do Anety albo do Iwony, bo niepamiętam ,ktora z was wspominala kiedys o jakiejs szkole angielskiego w srody,bo musze w koncu si egdzies zapisac:tak:
pozdrawiam

Do góry