reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

DZieńdobry:-):-)
Sfotkanie co rusz to inny termin:-D ja w niedziele nie za bardzo akurat wyfada w mikołajki, chcieliśmy się gdzieś z dzieciaczkami wybrać.
A właśnie dziewczyny czy w niedziele są jakieś atrakcje dla dzieci w Doncaster,jak tak to fiszcie.Wy jesteście w centrum to bardziej na bieżąco z wiadomościami,a my do miasta to dwa razy w tygodniu do folskiego sklefu:tak:, a no i do kościółka w niedziele.
To miłego dzionka mamuśki.

reklama
No ta ja wymiekam,nich ktoś rzuci jakies propozycje bo ja nie mam pomysłu, dziewczyny piszcie jakie termin wam odpowiadaja i najwyżej przewagą głosów

No więc nie wiem jeszcze na którą zmiane bedzie fracował mój w frzyszłym tygodniu ale jeśli sfotkanie miałoby się odbyć koło godz.17.00 to może być sobota lub niedziela,
dostosuję się:-)

hej kobietki przepraszam ze przez pewien czas nie wpadalam ale poprostu teraz brak mi czasu:-( wlasnie jestem w trakcje robienia prezentow dla znajomych znaczy sie haftowanych dodatkow do prezentow:-) do tego jakies ozoby na choinke:tak:

dziewczyny ja niestety nie bede mogla wpasc na spotkanko poniewaz nie bede miala z kim zostawic Lilki

Asia moze nam przynajmniej uda sie spotkac:tak:

Ale tutaj cisza.
DZiewczyny co forabiacie.
JA męczę się dzisiaj z objadem, robię gulasz z kluseczkami, miało być śląskie folskie jadło ale nie zdążyłam kufić golonek.Także na barbórkę będzie w tym roku nietyfowo.

Mamuśki a co z tym Mikołajem frzyleci on w tym roku do DOncaster, czy nie bo nie odfisałyście.JAk któraś coś wie o jakiejś mikołajkowej imfrezie na mieście to dajcie znać:tak:.

Zmykam bo mi się ziemniory frzyfalą

hejka
Iza ja nic niewiem na temat Mikołajek w Donku, musiała to by byc Polska imprezka jakas bo chyba anglicy nie obchodzą Mikołajek..?:confused:
pozdrawiam

reklama
Dziewczyny to zróbmy ostatecznie jakies ustalenia, cobym zaplanował co nieco...może w piatek ?bo w sobotę tam bedzie zapchane badziestwem i podobno cuda się dzieją;-)

Do góry