reklama
izusia1981
Fanka BB :)
Anetko bardzo mi frzykro
hejka
Ale pustki, wekend to pewnie zajete dziewczyny;-)
U nas leniwa niedziela dzis, mój siedzi w domku i mnie do szału doprowadza.. za długo juz i pod nogami sie krząta..
Mnie znowu cos w plecach łamie, Boziu zasami mam dosc poprostu..Juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Pl by sie przebadac pozadnie w koncu:-(
Jak zdrówka u was kobietki?
pozdrawiam
Ale pustki, wekend to pewnie zajete dziewczyny;-)
U nas leniwa niedziela dzis, mój siedzi w domku i mnie do szału doprowadza.. za długo juz i pod nogami sie krząta..
Mnie znowu cos w plecach łamie, Boziu zasami mam dosc poprostu..Juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Pl by sie przebadac pozadnie w koncu:-(
Jak zdrówka u was kobietki?
pozdrawiam
Witam gorąco dziewczyny u nas dalej chorupsko panuje kazdy moj aniołek ma antybiotyk ale na szczenście juz pomały coraz lepiej.Wekeend minoł nam spokojnie na zdrowieniu dzieciaczków
A jak wam mamusie minoł wekeend ?
Aniu bardzo wspułczuje szkoda tych dzieciaczków;(
Mam propozycje zeby moze zorganizowac jakies ploteczki przy kawie i tak niesmiało zaproponuje to jak wam kobietki pasuje to za tydzien w sobote to jest piaty grudnia fajna data juz tak swiatcznei sie robi wiec miło by było spotkac sie przed swietami poplotkaowac albo jak wam nie pasuje ta sobota to moze zaproponujcie inna date. Trzymajcie sie cieplutko miłego tygodnia zycze
A jak wam mamusie minoł wekeend ?
Aniu bardzo wspułczuje szkoda tych dzieciaczków;(
Mam propozycje zeby moze zorganizowac jakies ploteczki przy kawie i tak niesmiało zaproponuje to jak wam kobietki pasuje to za tydzien w sobote to jest piaty grudnia fajna data juz tak swiatcznei sie robi wiec miło by było spotkac sie przed swietami poplotkaowac albo jak wam nie pasuje ta sobota to moze zaproponujcie inna date. Trzymajcie sie cieplutko miłego tygodnia zycze
Ostatnia edycja:
izusia1981
Ja jestem za sfotkaniem:-) jeśli mój będzie miał wolną sobotę to może nawet się wybiorę:-):-).Zawsze jest tak że w weckand fracuje, ale czasem ma jeden dzień wolnego.
Za miejsce sfotkania frofonuje folską restaurację,nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię to miejsce, czasem fozwalamy sobie na niedzielny objadek,mhmm kluseczki z sosikiem.
Fajne miejsce,ale może być gdzieś inndziej ja fofrostu lubię wszystko co folskie:-):-).
Czyli robimy zafisy
JA na 50%.
Za miejsce sfotkania frofonuje folską restaurację,nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię to miejsce, czasem fozwalamy sobie na niedzielny objadek,mhmm kluseczki z sosikiem.
Fajne miejsce,ale może być gdzieś inndziej ja fofrostu lubię wszystko co folskie:-):-).
Czyli robimy zafisy
JA na 50%.
ja się też piszę, oczywiście to bedzie w godzinach popołudniowych mam rozu iećNigdy nie bylam w plskiej restauracji, może dlatego że słyszałm niezbyt dobre opinie na jej temat ale cóż, pierwszy raz musi być.Tylko teraz nie wiem bo piwka bym się napiła a autem musze jechać, zobaczymy póki co chetni zapisywać się
izusia1981
Aneta ja też bym miała na fiwko chęć:-):-) , tyle że jeśli uda mi się wyrwać to też fewnie samochodem.
reklama