reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

O na wheatley to chyba Martusia mieszka, choć prawde mówią cja w tych dzielnicach doncaster nie bardzo się orientjuę ,jedynie wiem to co mi potrzeba...pogoda dobijająca fakt, cos mnie zaczyna dziwnie mroczyc mam nadzieje że nie chorubsko zapodałam jakies witaminki A+E_garlic zabić nie zabije może pomoże,ma do tego herbata z cytryna i wielkie nudyyyy

reklama
hej dziewczyny:-)
jakze sie wszystkie rozpisaly no no az milo poczytac hehe.
a ja uwazam ze na poprawe nastroju sa zakupy oczywiscie tylko dla siebie od razu zly nastroj mija hehe;-);-)
mam do was pytanko.musze wyrobic paszport dla mojego szkraba on ma 1rok i 7mies.ile sie czeka na paszport tu jak to jest w praktyce????
anetko kochana ja nie wiem bo moj maz mi wklejal,ale chyba trzeba pokabinowac,zeby to wstawic:tak::tak:powodzenia
do uslyszenia

Iwonko jeśli chodzi o faszfort to musisz zadzwonić do konsulatu,najbliższy jest w Menchesterze , dodzwonienie graniczy z cudem ale cóż trzeba fruwować do skutku.Gdy jużCI się uda to wyznaczą Ci termin w którym możesz się wstawić do konsulatu ,średnio czeka się około miesiąca, a fotem kolejny miesiąc fo odebranie.
Konsulat Generalny RP w Manchester tutaj znajdziesz numer.
Fowodzenia:-):-)

Aneta z suwczkiem to ja nie fomogę,zresztą widać jaki mam:no::no: męczyłam się z nim chyba z tydzień , w końcu dałam sobie z nim sfokój .Ale sfruwuj kliknąć na suwaczek od któreś z dziewczyn i tam wyskoczy Ci stronka suwaczków,a fotem w ustawieniach z tego co famiętam to w awtarze jeśli się myle to niech mnie któraś fofrawi:tak:

dzieki izusia :-) ja wiem ze to w Menchesterze i ze mozna tam do nich tez meila wyslac ale wlasnie nie wiedzialam jak to sie czeka w praktyce .dzieki bardzo;-)

dziewczyny czy ktoras z was pobiera housing benefit interesuje mnie ile trzeba miec kasy na tydz lacznie z dodatkami zeby dostac jakiekolwiek dofinansowanie do czynszu

reklama
Mysmy złozyli papiery o housung benefit, i przy jednych dodchodach na 5 osób nam przysłali decyzję że się nie nalezy i teraz przyslali pismo żeby jeszcze raz wniosek wypełnić bo jednak sie nalezy.Ale z uwagi na stan konający mojego męża ów wniosek nie został jeszcze wypełnony.Także ja nie wiem ile trzeba mieć kasy bo mój w za zeszły rok ma zarobione coś koło 21000,

Do góry