reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka
o widzisz Anetko to super, kurcze ja chyba tez sprubuje jeszcze raz zlozyc moze i u nas cos sie zmieniło:tak:;-) a co do suwaczka to wejdz w dostosuj profil i tam po lewej stronie masz edytuj sygnature i tam wklejasz kody z suwaczkami;-)
Sabrina a w której czesci wheatley mieszkasz? bo ja przy Sandal Park i niedaleko lidla;-)
iwonka masz racje ja tez uwielbiam zakupy na poprawe nastroju, własnie wróciłam z... nowymi butkami..:happy2::happy2::happy2:
miłego wieczorku

reklama
asia jak nie złozysz sie nie dowiesz, mam wrazenie ze oni dla kazdego maja inne kryteria, u nas 4 osoby, zarobki były ponizej 16000 a nam sie nie nalezało.. :-(
juz dokładnie nie pamietam ale wyszło im ze tygodniowo mamy 100f za duzo.. oni licza benefity zarobki, odliczaja oplaty wszystkie i patrza ile zostaje i jakies tam maja swoje kryteria dziwne..:confused:

Dobry wieczorek dziewczynki :-)
Z paszportami nie doradze bo nigdy tutaj nie składałam :-)
Marta0811 w tamtym kierunku to ja do pracki chodze :-) a ja mieszkam troszke bliżej cetrum a dokładnie pomiedzy tesco expres a one stopem :-)
aneta76 a ze suwaczkiem to jest tak tutaj daje ci linka tylko tam musisz się zalogować Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www stwórz suwak i na końcu będziesz mieć kody z kopiuj Kod BBCode i wejdz sobie w swoje ustawienia potem Edytuj Sygnaturę i tam bedziesz mieć duże okno tak jak piszemy wiadomości tutaj i tam to wklej :-):tak::tak::tak::tak: mam nadzieję że choć troszke ci pomogłam, przyznam ci się ja to też miałam problem z tym suwaczkiem :-)

Witam dziewczyny,jak nastroje u nas w domu to powietrze jest gęste od wzburzonego testosteronu, dzieci w domu z uwagi na pogode wiec wariacji dostaja ,chory małżonek, normalnie mozna zwariować.spadam na zakupy do lidla,myknę koło ciebie Martuś:-)

Witam dziewczyny .
Anetko masz śliczny suwaczek:-):-) może i ja jeszcze raz sfruwuje heh.
Anetko a gorączka już frzeszła... może zimne okłady by fomogły.Ja jestem zwolenniczką domowych sfosobów,zwłaszcza jeśli chodzi o dziec.Wiem że tutaj leczą faracetamolem ale u nas nie jest wcale lefiej lekkie frzeziebienie a oni zaraz ładują dziecku antybiotyki tak jakby nie można było zacząć od bardziej lekkiego leczenia,fotem dzieciaczki są mniej odforne.

Może dzisiaj w końcu uda mi się wyjść z dzieciaczkami na sfacerek,o ile się znowu nie rozfada.

Miałam Was jeszcze zafytać:confused: robi się coraz chłodniej na folu i w domku ,dziewczyny na ile godzin włanczacie ogrzewanie:confused: mi czasem uda się nie włanczać w ciągu dnia ale wieczorem już muszę dogrzać z godzinkę lub ciut dłużej bo okrofnie zimno.Czasem zdaża się że ogrzewanie chodzi w ciągu dnia cztery godziny.Jak jest u Was.

Hej dziewczyny :-)
Dzisiaj pogoda zapowiada sie może troszke lepiej tzn bezdeszczowo mam taką nadzieję :-)
Nastrój nawet dzisiaj dopisuje ale nie chce mi sie iść do pracki hehe robie się leniwa powoli :-) :-D
Marta0811 moja praca jest dokładnie na kirrk sandall :-) ale koło parku codziennie przejeżdżam :-) i to jest malutka firma :-)
aneta76 suwak masz śliczny :-) mam nadzieję że twój mąż już lepiej się czuje;-)
izusia1981 witam cię :-) jeśli chodzi o ogrzewanie to u mnie w domciu nie ma dzieci ale czasem z mężem jak siedzimy w salonie to kominek załączamy bo jest zimno więc jakbym miała dzieciaczki to ogrzewanie na pewno bym już włanczała zwłaszcza moje gniazdko jest okropnie zimne :baffled: :-D
Miłego dnia życzę dziewczyny :-):-):-):-):-)

reklama
Oj Izusia, u mnie ogrzewanie to tak srednio 4 godziny dziennie w rozbiciu no dwa dni temu to np. chodzilo caly dzien przy otwartych oknach, bo miałam 3 pralki prania zaległe a lało jak cholera i nie miałam co zrobić , ale wczoraj np i dzisiaj jeszcze jeszcze nie grzałam, najwyżej wieczorkiem kominek przepalę,ale rachunki to już wieksze przyjda z pewnością.Małzonek gorączki nie ma ale odebrało mu głos, chrypi i boli go głowa strasznie...juz wymiekam, musiała dzisija wyjśc z domu na trzy godziny bo bym go zabiła z nerwów, nie wytrzymam ani dnia dłużej

Do góry