reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hej
Martus my z internetu wzielismy numer to byl polak za godz.bierze 25f.jesli chcesz to ci napisze numer do niego:-)
ja mala prowadzam codziennie na 9.od zaplecza nie przy glownym wejsciu pewnie ze mozemy sie spotkac.ja mam bardzo blisko do szkoly bo mieszkamy na Abercorn.wec kawka moze byc i umnie hehe mozemy na siebie gdzies pod szkola zaczekac nie ma problemu chetnie:tak::tak:
pozdrawiam wszystkich

reklama
napisz prosze, bo dzwoniłam do jakiegos, ale ma mi dac znac cene i niewiem ile sobie zazyczy;-)
No ja tez na 9 chodze i tez tam z boku bo tam sa maluchy, małego zostawiam na 2.5h wiec mam wolne do 11;-) Fajnie, to odezwe sie koło srody i sie ugadamy:-D

Hej kobitki:-):-)
Szykuje się chyba cieflutkie fofołudnie.Niedziela wiec na naszym forum fustki, mhh tylko ja .
Dzieciaczki fosneły wiec mam jakas godzinkę dla siebie.
Dziewczyny mój młodszy David z małego aniołka frzeistoczył się w diabełka , a był takim ułożonym dzidziusiem, dosłownie nie wiem co mam robić.Dawniej kładłam małego do łóżeczka i zasyfiał a teraz zanim zaśnie to trwa z dwie godziny a sen trwa godzinkę jak dobrze fujdzie,ma dofiero sześć msc. a w ciągu całego dnia frzesyfia dwie godziny max,wszystko byłoby okey gdyby chociaż noce były lzejsze .w folowie nocy się frzewudza i nie chce dalej sfać i tak daje koncert kolejne dwie ,trzy godzinki. Już nie wiem co mam z nim focząć. Foradzcie mi kochane!!!!
NAfewno nie ma kolek.

Miłej niedzielki:-):-):-):-):-):-):-):-)

Izusia moze nadszedł czas ząbkowania ja z moja nie miałam problemow spala w dzien i w nocy za to teraz jest chora i siedzimy w domu a szkoda bo dzis jest ładnie ale tak to jest jak dziecko chodzi do przedszkola i inne dzieci przychodza chore

Aśka może faktycznie.
Kurcze ale w życiu bym nie fomyślała że dziecku może się tak odmienić.

Moim sfosobem na odforność jest tran, nie wiem czy to dzieki nie mu ale odfukać z tym frzynajmniej mam sfokój ,gryfy się dzieci nie imają

moja nie chorowała dopoki nie zaczela przedszkola swoje musi odchorowac tyle zarazkow nawet panie przedszkolanki przeziebione chodza. i tak sie zdziwilam ze miesiac przechodzila bez choroby w tamtym roku od kwietnia chodzila no i raz była chora

witam!
faktycznie dzis byl sloneczny fajny dzien az chcialo sie pochodzic na spacerku:tak:
izusia faktycznie Asia ma racje moze zabkowac zaczyna i temu taki marudny sie robi,no musi swoje przejsc biedulek malutki.Moj ma juz 18miesiecy a zabki mu jak rosmna to najbardziej wyzywa sie na smoczku tak ciaga i gryzie ta gume ze szok.
Asiu tak to jest jak dziecko do przeczkola,albo do szkoły to wszystkie chorubska przynosi,a tu co najlepsze jeszcze na dokladke i wszy sa to jest dopiero masakra :szok:moja w tamtej szkole przynosila to walczylam z wiatrakami tu jak na razie spokuj zobaczymy jak dlugo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Duzo zdrowka zycze maluszkom trzymajcie sie dziewczyny.

reklama
czesc dziwewczyny;) mamy dzisiaj bombowa pogode :-)nareszcie sloneczko, moja mała też zaziębiona na szczescie mąż ma w tym tygodniu urlop to ja wykuruje:-)jak ja bede pracowała! pozdrawiam milego dnia papap

Do góry