reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej dziewczyny:-)
ja juz na nowym miejscu dzis podlaczyli nam neta:-)
fajnie tu sie mieszka cichutko ruchu na drodze prawie rzadnego jedynie L-ki jezdza hehe.na poczatku mielismy problem bo mala nie mogla sie przyzwyczaic do nowej szkoly szkoda mi jej bylo to chlopcy ja popychali a to dziewczynki nie chcialy sie bawic masakra.ale juz jest dobrze:-):-)w weekendy chodzi do sobotniej szkoly i mowi ze tam najfajniej aparatka.
misia gratuluje rowniez bobaska super:tak::tak::tak
pozdrawiam wszystkich;-)

Iwonka super ze juz sie urzadziliscie, a która szkołe wybrałas w koncu?
Mam do was pytanko znacie kogos kto ma busa? musze sofe, a raczej naroznik przewiezc.
pozdrawiam i milego dzionka dzis znow słoneczko:-D

hej dziewczyny.
Kurcze moje maleństwo ma już drugi dzień gorączkę, mam nadzieję że to fo szczefionce a nie jakaś faskudna gryfa.

Aśka a jak tam u Ciebie fo urodzinkach:-):-)

hej :-)
Marta moja mala chodzi do Intake Prymary School na Sydnay Road,nie znam nikogo z busem sorki jak sie przeprowadzalismy to wynajmowalismy dosc duzy on byl.
Dzieciaczki zaczynaja chorowac :-(zimno sie robi i latwo o wirusy nie lubie jesieni jest ponuro i smutno ech:-(ale tak juz jest trzeba wszystko przejsc.

reklama
iwonka a gdzie wynajmowaliscie i za ile? Ja Alexa tez tam prowadzam na playtime w srody i piatka na 9 rano do 11.30,mogłybysmy sie spotkac na jakas kawke :tak:
zdrówka dla dzieciaczków zycze

Do góry