reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

My też mieliśmy trzydniówkę, tragedia... ale obyło się bez szpitala.
Byliśmy 4 dni na Kujawach, ale dopiero dziś odpoczęłam u siebie- basen, cały dzień w stroju kąpielowym, luz blues. A zaraz wrzucam szaszłyki na grilla :)

Witaj aniulka, nie przejmuj się figurą, wskakuj do wody i pływaj to szybciej wrócisz do formy :)
Nad wodę jest dobrze jechać jak najbliżej żeby się w samochodzie nie ugotować, no chyba że ma się klimę... ja nie mam :(

reklama
Beti_Pola- no i tak zrobiłam:) Bylismy wczoraj nad zalewem we Mstwoie, no woda to moze nie krystaliczna ale nie tak zle. Full ludzi, duzo młodziezy (pijanej) ale najgorzej nie było...Młody nie chciał wyjsc z tego szmba hehehe, kocha wode z tego co zauwazyłam (nie tylko wanna i basenik na działce) szczegolnie wieksze zbiorniki:) Najbardziej to chyba on wypoczał, hehe a dzisiaj bylismy u tesciów na wsi i niedawno wrocilismy...

Witam Was po pierwszym dniu w nowej pracy... Jestem telemarketerką w Foxbergu, tej firmie, w której byłam na 3 etapach rekrutacji na asystentkę zarządu ;) Praca - masakra, po 6 godzinach dzwonienia aż mnie głowa rozbolała... Miałam ochotę uciec z płaczem... No ale cóż, trza zęby zacisnąć i starać się...

Nulini, i jak w nowej pracy???
Ja nie mam czasu tu zaglądać zbyt często. Mam przewlekły remont, co jakiś czas gości z daleka, w wolnych chwilach gramy w plażową...dzieje się.
Szukam dla Młodej dużej wywrotki do piasku i zabawek...wiecie może gdzie są duże i fajne?

Beti Pola, narzekasz że małą po porodzie dali Ci dopiero po 2 godzinach? To wyobraź sobie że mi dali małego dopiero po 8 godzinach. To jest właśnie PCK. Żenujący jest ten szpital.

Nulini, współczuję pracy, ale może się wdrożysz i będzie lepiej?

My ostatnio byliśmy z małym na weekendzie w Beskidach, dokładnie w Międzybrodziu Żywieckim - polecam! Jest wszystko co potrzeba w jednym miejscu - góry i woda :) Teraz znów jedziemy do Jura Parku w Krasiejowie - super rozrywka dla dziecka :)

asia, my byliśmy w Międzybrodziu Bialskim, ale w zimie, bo my w góry tylko w zimie :D A co do pracy, to nie ma szans, bo pracuję już tydzień i z każdym dniem tak samo chu*owo... Nigdy tak nie miałam, bo zawsze w pierwszym dniu nowej pracy jestem załamana i mam ochotę płakać, a następnego dnia już wszystko OK i się rozkręcam, a tu każdego dnia mam łzy w oczach i modlę się o 16 na zegarku...

nulini, to chyba zrobiłaś błąd że w ogóle tam wysłałaś cv :( Teraz się męczysz biedna :( Też czasem gdy przeglądam ogłoszenia i gdy mam jakieś wątpliwości to nie wysyłam, bo myślę sobie że jakbym miała zrezygnować po 2 tygodniach to byłoby głupio. Nulini rzuc tą robotę i poszukaj innej.

Nuluni, ja też myślę że powinnaś rzucić tę pracę, jeśli tylko będziecie w stanie przeżyć bez niej. Szkoda zdrowia, skończysz z wrzodami żołądka i nerwicą. Ja tak pracowałam kilka dni w częstochowskiej gazecie- dostałam listę i dzwoń po kolei...8 osób w pomieszczeniu i spróbuj czuć się komfortowo....tragedia!

reklama
Beti Pola, to Twoja Pola musi być teraz szczuplutka skoro straciła aż 2 kg! Mój kiedyś trochę schudł jak miał biegunkę ale szybko odrobił straty ;) Swoją drogą mój łobuz waży już 13 kg! i 87 cm wzrostu.

Do góry