reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Beti, ja zawsze biustonosze kupuję w Jagiellończykach na górze, w samym rogu przy tej ulicy, co się w nią skręca, jest stoisko. Mają staniki w różnych cenach, ale takie zwykłe, na co dzień, po 15zł max. Lubię tam kupować, bo duży wybór, a za taką cenę to mogę sobie zmieniać co tydzień :D

Byłam dzisiaj w tesco, połowa bielizny w przecenie 50- 70%, kupiłam dwa- po 10 i 13 zł :)
Chyba jednak poszukam pracy... po odliczeniu 400zł na prezent ślubny zostaje nam 200 zł do 10tego...:confused::szok::baffled: nie wiem jak to się stało.....

Ostatnia edycja:
Kochane Mamusie ;-)
Prosimy o owacje na stojąco dla mnie i Beti :-):-):-)

Mieszkamy od siebie niecałe 10km, a od dłuuuuugich miesięcy spotkać się nie możemy, bo ciągle coś. Tymczasem zapoznałyśmy się... 85km od domu!!!

I ja i Beata byłyśmy na jednym weselu na Śląsku :-D I żeby było zabawniej, poznałyśmy się (a właściwie Beti poznała mnie, bo ja to w ogóle zaćmienie umysłu miałam) dopiero pod wieczór, a wesele było od 14 :-D:-D:-D
Nadal nie mogę w to uwierzyć, jaki świat jest mały :-D:-D:-D

Beti, ogromne buziaki dla Ciebie i Twojego przeuroczego Męża ode mnie i Roberta
laugh.gif
Czekamy na kolejne spotkanie, a Ty pamiętaj o Retro
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Nulini, dziękuję, dziękuję, buziole odwzajemniam :-) Wcześnie wstałaś:szok: !!! Ja poszłam po Młodą dopiero przed 10.00 :cool: :rofl2: a kaca miałam jak stąd do tamtąd i z powrotem. Chyba przegięłam z whiskey...

Naprawdę niesamowite spotkanie, tośmy prawie rodzina :D Heh, a poznałam Cię po uśmiechu...kto by pomyślał
Też pozdrów Roberta, niezły z Niego numer !!!! Oczywiście zapraszam do mnie na wieś, bo jak nie to... ja przyjadę ;).
O retro pamiętam:-)

Ostatnia edycja:
aleksandra, ja chętnie :D Tylko szybko, póki nie pracuję! Ja mogę zabrać Beti z Polą, tylko że trzeba by montować drugi fotelik, no i razem możemy np. na promenadę podjechać :D

U mnie ten tydzień odpada, jutro jazdy, w czwartek nalot psiapsiółek ze studiów, w piątek jazdy a w sobotę impreza u szwagierki. Mam nadzieję, że pogoda będzie :D No i niech się reszta wypowie, jaki dzień i jakie godziny ;)

reklama
Ja też jestem za, i to wszystkimi rękami :) tyle że albo jutro albo dopiero po niedzieli bo od czwartku mam gości. A nawet autobusem mogę przyjechać, bo na promenadę jedzie moje 22. Tylko pewnie będziemy miały problem z ustaleniem godziny. Ja proponuję ok. 15- 16 po wszelkich popołudniowych drzemkach, a Wy?

Do góry