reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

My też mieliśmy trzydniówkę, tragedia... ale obyło się bez szpitala.
Byliśmy 4 dni na Kujawach, ale dopiero dziś odpoczęłam u siebie- basen, cały dzień w stroju kąpielowym, luz blues. A zaraz wrzucam szaszłyki na grilla :)

Witaj aniulka, nie przejmuj się figurą, wskakuj do wody i pływaj to szybciej wrócisz do formy :)
Nad wodę jest dobrze jechać jak najbliżej żeby się w samochodzie nie ugotować, no chyba że ma się klimę... ja nie mam :(

reklama
Beti_Pola- no i tak zrobiłam:) Bylismy wczoraj nad zalewem we Mstwoie, no woda to moze nie krystaliczna ale nie tak zle. Full ludzi, duzo młodziezy (pijanej) ale najgorzej nie było...Młody nie chciał wyjsc z tego szmba hehehe, kocha wode z tego co zauwazyłam (nie tylko wanna i basenik na działce) szczegolnie wieksze zbiorniki:) Najbardziej to chyba on wypoczał, hehe a dzisiaj bylismy u tesciów na wsi i niedawno wrocilismy...

Witam Was po pierwszym dniu w nowej pracy... Jestem telemarketerką w Foxbergu, tej firmie, w której byłam na 3 etapach rekrutacji na asystentkę zarządu ;) Praca - masakra, po 6 godzinach dzwonienia aż mnie głowa rozbolała... Miałam ochotę uciec z płaczem... No ale cóż, trza zęby zacisnąć i starać się...

Nulini, i jak w nowej pracy???
Ja nie mam czasu tu zaglądać zbyt często. Mam przewlekły remont, co jakiś czas gości z daleka, w wolnych chwilach gramy w plażową...dzieje się.
Szukam dla Młodej dużej wywrotki do piasku i zabawek...wiecie może gdzie są duże i fajne?

Beti Pola, narzekasz że małą po porodzie dali Ci dopiero po 2 godzinach? To wyobraź sobie że mi dali małego dopiero po 8 godzinach. To jest właśnie PCK. Żenujący jest ten szpital.

Nulini, współczuję pracy, ale może się wdrożysz i będzie lepiej?

My ostatnio byliśmy z małym na weekendzie w Beskidach, dokładnie w Międzybrodziu Żywieckim - polecam! Jest wszystko co potrzeba w jednym miejscu - góry i woda :) Teraz znów jedziemy do Jura Parku w Krasiejowie - super rozrywka dla dziecka :)

asia, my byliśmy w Międzybrodziu Bialskim, ale w zimie, bo my w góry tylko w zimie :D A co do pracy, to nie ma szans, bo pracuję już tydzień i z każdym dniem tak samo chu*owo... Nigdy tak nie miałam, bo zawsze w pierwszym dniu nowej pracy jestem załamana i mam ochotę płakać, a następnego dnia już wszystko OK i się rozkręcam, a tu każdego dnia mam łzy w oczach i modlę się o 16 na zegarku...

nulini, to chyba zrobiłaś błąd że w ogóle tam wysłałaś cv :( Teraz się męczysz biedna :( Też czasem gdy przeglądam ogłoszenia i gdy mam jakieś wątpliwości to nie wysyłam, bo myślę sobie że jakbym miała zrezygnować po 2 tygodniach to byłoby głupio. Nulini rzuc tą robotę i poszukaj innej.

Nuluni, ja też myślę że powinnaś rzucić tę pracę, jeśli tylko będziecie w stanie przeżyć bez niej. Szkoda zdrowia, skończysz z wrzodami żołądka i nerwicą. Ja tak pracowałam kilka dni w częstochowskiej gazecie- dostałam listę i dzwoń po kolei...8 osób w pomieszczeniu i spróbuj czuć się komfortowo....tragedia!

reklama
Beti Pola, to Twoja Pola musi być teraz szczuplutka skoro straciła aż 2 kg! Mój kiedyś trochę schudł jak miał biegunkę ale szybko odrobił straty ;) Swoją drogą mój łobuz waży już 13 kg! i 87 cm wzrostu.

Do góry