reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dziękuję dziewczyny za pomoc, myślę, że zajrzę do tej Strefy Fitness:-)
Mieszkam na osiedlu Św. Brata Alberta, to moja pierwsza ciąża bardzo długo wyczekiwana. Bardzo się boję, ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie

reklama
hej misia :)
ja chodze do Strefy, co prawda nie na jogę dla ciężarnych ale widziałam babeczki jak tam chodziły, więc sama nie będziesz napewno:-)

dzięki kaczucha :-) swoją drogą to orientujecie się może od kiedy można zacząć ćwiczyć? Ja myślałam, żeby zapisać się w połowie 4 miesiąca bo teraz to troszkę się boję, żeby nie zaszkodzić.

Misia - no, na pewno wcześniej niz w drugim trymestrze bym nie poszła na ćwiczenia. Upewnij się, czy nie musisz miec zaświadczenia od lekarza o braku przeciwwskazań, bo z reguły wymagaja od ciężarnych w takich klubach.

Misia 0 dokladnie zapytaj lekarza czy możesz i od kiedy , potem zadzwon do fitness i sie dowiedz co i jak . To mieszkasz bardzo blisko mnie :) Zapraszam na spacerek :D ty z brzuszkiem porzyczę ci młodego na ćwiczenie :p hihihi ... Nie martw sie wszytsko bedzie dobrze ,dbajcie o siebie
Beti z tego co wiem wiekszość fotelików tych wiekszych tak sie tzyma , ja mma do 36 i tez tak słabo troche ale pytalam o to i tak ma byc .

Pada ;/ my jedziemy jutro z rana na komunie , wiec dzisija sie pakuje .
Ufarbowalam włsoy i czekam az mlody wstanie

reklama
Beti a jaki masz teraz dokładnie fotelik? My mamy caratero sport 9-25 ale też mimo że jest przypięty rusza się lekko na boki.

Do góry