reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Bosze, jaka tu cisza! Ale o czym tu pisać- pogoda ładna, żłobki drogie, pracy nie ma... Jak ktoś chce ospę to zapraszam- Młoda ma wysypkę od tygodnia :]

reklama
Beti, jak już ma wysypkę, to chyba po frytkach, bo zaraża się wcześniej? :D

U nas ciągle pod górkę, pracy znaleźć nie mogę, kasy ciągle brak, a jeszcze nam się komputer zepsuł i naprawa pochłonie połowę mojej pensji... Żyć nie umierać...

Czesc Dziewczyny :)
Jej jaka tu cisza :) Jak wam minął weekend majowy? U nas w sumie tak spontanicznie ale super za miastem na wsi :) od soboty do czwartku (młody się wyszalał a wieczorami padał ze zmęczenia :) ) później trochę do cywilizacji się wróciło o i na koncercie byliśmy młody wytrzymał prawie do 22 :).
W weekend mieliśmy czas poważnych przemyśleń, zdecydowaliśmy się na drugiego dzidziusia więc powoli zaczynamy się starać bo najwyższy czas na rodzeństwo dla Nikosia :)
Nulini zmieniasz pracę że nie możesz nic znaleźć ?
Lili teraz już jesteśmy na miejscu jak tylko będzie ładna pogoda to mam nadzieję uda nam się spotkać na placu zabaw :)

Hej dziewczyny! Ja ciągle zapracowana i zmęczona, Kaja miała kilka kiepskich dni - nie wiem, czy to skok, czy ząbki czy co, ale momentami już ledwo dawalam radę.

Aneczka - o, to wspaniała wiadomość o drugiej dzidzi, oby szybciutko Wam się udało :-)
My czesto teraz bywamy na placu zabaw koło poczty rano, tak ok. 10, ale nie codziennie. Może się uda kiedys spotkać :-)

Nulini - co z tą pracą? co się dzieje?

Witam mamy z Częstochowy i okolic :-D Jestem tu nowa, mam na imię Kasia, 25lat i mam kochanego synka - Filipka, który ma 5 m-cy. Mieszkam w dzielnicy Trzech Wieszczy i nie mam tu koleżanek, które mają malutkie dzieciaczki... z którymi na bieżąco można porozmawiać na tematy dotyczące dzieci i nie tylko ;-) albo wyjść razem na spacerek. Mam nadzieje, ze poznam tu fajne mamy z Częstochowy, a może nawet z mojego osiedla :blink: I mam takie pytanko do Was : co polecacie na bolesne ząbkowanie? Oprócz żeli i chłodnych gryzaczków?

Pozdrawiam Was i czekam na jakieś odp

reklama
Witaj Kapia :)
Na ząbkowanie stosuje to co wspomniałaś, żele, gryzaczki a gdy jest już bardzo źle to Nurofen.

Opowiedz coś więcej o sobie i synku, wrzuć jakieś fotki :)

Do góry