reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Witam nową mamusie.
Ja niestety jestem z północy więc daleko :)
Na ząbkowanie jak jest juz źle to jak Asia napisała nurofen (bądz coś podobnego) i żele , a ogolnie cierpliwie czekać aż wyjdą zębiszcza .

Mam 25 (w grudniu 26) lat, jestem po studiach z filologii angielskiej, obecnie na macierzyńskim (już końcóweczka). Pomału zaczynam rozglądać się za jakąś pracą na pół etatu. Lubię książki (wszystkie autorstwa Paulo Coelho) jak i dobre komedie. Mamy synka Filipka, który ma 5 m-cy (o matko jak to zleciało ...) i z dnia na dzień zaskakuje nas czymś nowym :biggrin2: Nasze dni polegają głównie na zabawie i spacerkach (oczywiście w międzyczasie gotowanie, sprzątanie i pranie - choć i tu dużo pomaga mi mąż, więc jest łatwiej ). Czy są na tym forum mamy z centrum, najlepiej w podobnym wieku do mojego synka??

Witaj KaPia! Fajnie, że dołączyłas. Gdzie chodzisz na spacerki, bywasz gdzieś w samym centrum?

Witaj lili213 :-) tak ostatnio się zastanawiałam czy jest jakieś forum gdzie można poznać mamy z okolicy, i jest :-) Na co dzień to spacerujemy w okolicy ul. Mickiewicza i Słowackiego. NA dłuższy spacer ostatnio wybraliśmy się w weekend do Parku Jasnogórskiego i mały był zachwycony, bo tyle zieleni,drzew, wiewiórki, dzieci :-D

Witam nową mamusie.
Ja niestety jestem z północy więc daleko :)
Na ząbkowanie jak jest juz źle to jak Asia napisała nurofen (bądz coś podobnego) i żele , a ogolnie cierpliwie czekać aż wyjdą zębiszcza .

Witaj aleksandra87 :-) miło mi Cie poznać :-) zgadzam się, troszkę daleko ;) hmm będziemy cierpliwie czekać na ząbuśki ...wyjścia nie ma ;-)

Witaj KaPia, fajnie że dołączyłaś bo ostatnio tutaj cisza była. ja też niestety daleko mieszkam..

Dziewczyny powiedzcie co robicie dzieciakom na śniadania, bo mi już pomysłów brak. Parówek, jogurtów i serków dziecięcych (jedynie biały ser) nie kupuję, więc bez tego...

Cześć dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was orientuje się gdzie w Częstochowie są zajęcia z jogi dla kobiet w ciąży?

Dziewczynki szukam osób które mają w najbliższym czasie wesela. Zdecydowałam się ze wspólniczką zajmować dziećmi na weselach. Mam spore doświadczenie w tej dziedzinie więc trzymajcie kciuki. Jak rozkręcę to może przyda mi się jakaś mamusia z Częstochowy do współpracy ;) Aha, dla pierwszych klientów duże zniżki w ramach autopromocji

reklama
Misia - ćwiczenia dla ciężarnych na pewno są w Strefie Fitness, ale nie wiem, czy joga, musisz już dopytać o szczegóły.

KaPia - no, ja mam dziecko w podobnym wieku :-) A mieszkam w okolicach Placu Biegańskiego. Spaceruję czasem w parku przy Jasnej Górze, często też bywam na placu zabaw naprzeciwko poczty na Śląskiej, żeby moje starsze dziecko mogło się wyszaleć :-)

Beti_Pola - trzymam kciuki! Niestety, ne znam nikogo,kto bierze ślub, więc nie pomogę.

Głow mi pęka, zwariuję zaraz chyba :-(

Do góry