reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

ja wrocilam od lekarza i niestety maly dostal antybiotyk icos jeszcze , pokico katar kaszel gardlo krtan ale nie ma zapalenia oskrzeli ani pluc jeslido poniedzialku sie pogorszy czekaja nas zastrzyki :(a biedaczyskispi ale juz ise katar zbiera biedny

reklama
Jutro ma cały dzień padać więc chyba nie uda nam się to spotkanie na placu zabaw :-/ A może miałabyś ochotę jutro wybrać się na salę zabaw "Cyrk Malucha" jest na Broniewskiego, całkiem niedaleko Reala,

Też się zastanawiam nad tym. Częstochowianki coś mało aktywne na forum, tylko dlaczego?

Byliśmy dziś w Cyrku Malucha, mały się świetnie bawił. Pogoda paskudna :(

Asiu jeszcze raz przepraszam, pisze się na taki wypad jak będzie ździebko cieplej i bez deszczu. A poza tym zapraszam do siebie na kawkę i ciastko.
Mleko okazało się niepotrzebne- szczeniaczki wcześniaczki nie dały rady, został jeden i karmi go sunia-ciocia która właśnie się oszczeniła

Dziewczyny, czy uczycie/uczyłyście się francuskiego? Chciałabym poznać podstawy i wymowę

Beti Pola, nic nie szkodzi! :) Wpadnę do Ciebie kiedyś, jakby co to Twój telefon mam. Wyślij mi prywatną wiadomoscią swój dokładny adres to sobie sprawdzę na mapie jak tam dojechać :) Nasze dzieciaki by się może fajnie bawiły :)
Wiesz, gdy wychodziliśmy do Cyrku to nie padało, później jak wracaliśmy też nie padało, nie wiem jaka tam u Was była pogoda.

Beti ja się uczyłam kiedyś francuskiego, a skąd u Ciebie chęć do nauki tego języka?

Ostatnia edycja:
U mnie przestało padać i wyszło słońce dokładnie o 11.30, ale nie zdążyłabym juz na autobus o 12.06. Gdybym wiedziała że się tak wypogodzi to bym sie wyszykowała.

A francuski..kto wie co się może w życiu przydać

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ja dziś szczęśliwa, bo Marcel przyjęty do przedszkola, i to tego, na którym mi zależało :-)

Powiedzcie, czy któraś z Was nosi może dziecko w chuście?

reklama
Do góry