reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Wszystkie składniki mam, zabieram się do krojenia.

Sałatka się przegryzła, bardzo dobra, polecam.

Ale dzisiaj były pustki na Promenadzie, chyba z trzy wózki minęłam. Porządki i przygotowania do świąt idą pewnie pełną parą.

Ostatnia edycja:
reklama
Laseczki, Wesołych, Zdrowych, Pogodnych i SPOKOJNYCH Świąt życzą Pasikoniki :)

Beti, może i racja, że na wsi to zastaw się a postaw się... U mnie na osiedlu czasem się robi tak, że młodzi idą na piechotę do kościoła, żeby właśnie każdy widział... A ja dreszczy dostaję na samą myśl, że miałabym mieć balony na bramie ;) Sama nie wiem, czy organizacja wesel się u nas sprawdzi :( Fajny interes, dużo biegania, załatwiania, ja tak lubię, ale czy byliby chętni...

aleksandra, oj, nie wiem, czy ze sklepem z rzeczami dziecięcymi się nie wkopiesz... Tego u nas jest MULTUM! Zobacz sobie na Allegro, ile sklepów z Częstochowy sprzedaje ciuszki, akcesoria, wózki... Zatrzęsienie... Gdzie się nie obejrzę, tam sklep dla dzieci :)

A mi właśnie brakuje sklepu dziecięcego na Tysiącleciu. Gdy potrzebuje coś dla małego muszę jechać specjalnie w aleje albo do babylandii. Nie wszystko można niestety kupić w markecie dla dziecka.
Jak tam po świętach? Ja wolę nie wchodzić na wagę!

Idę dziś z młodym do dermatologa na Sobieskiego, oby był grzeczny ;)

asia, u mnie na szczęście waga bez zmian ;) Co do sklepu z dziecięcymi rzeczami, to u mnie pod domem też nie ma, ale przywykłam do tego, że jak coś potrzebuję, to po to jadę :) Najpierw sprawdzam na Allegro w którym sklepie najtaniej, kupuję a później tylko podjeżdżam po zakupy :) Chociaż naprawdę niedaleko mam wielką hurtownię artykułów dziecięcych i praktycznie we wszystko zaopatruję się tam (poza ciuszkami, bo te kupuję w marketach albo na Allegro).

Wczoraj byliśmy na spacerze na promenadzie i Młoda nie chciała zejść ze zjeżdżalni :) Rozglądałam się za takimi do ogrodu, ale strasznie malutkie są i drogie... Póki co najważniejsza jest paiskownica, a o zjeżdżalni pomyślimy później :)

Witam i ja :) u nas swiet do kitu , maly nie jadl , rozciął podniebienie i do tego wczoraj wymiotował . Na szczęscie to zatrucie bo dzisiaj bylam u pediatry (po wielkich trudach dostania się ) i nie rotawiruss . mi równiez brakuje u mnie sklepu dziecięcego , a na miescie jak dla mnie nie ma wyboru a jesli chodzi o allegro nie zawsze sie kupuje i nie kazd lubi .
No ale tez się obrzarlam teraz mam sprzatania ;/ pranko za prankiem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry