reklama
asia844
Fanka BB :)
Nie kupuje małemu ciuszków na allegro bo zawsze boję się że z rozmiarem nie trafię... A na allegro ze zwrotami jest jednak problem, nie potrzebne zamieszanie i dodatkowe koszty. Wolę mu kupować ciuszki w marketach albo w sklepach dziecięcych.. i tu jest problem, bo na Tysiącleciu brakuje mi takich.
A tak w ogóle jakie sklepu dziecięce możecie polecić?
Dom Dziecka (w alejach) - nie lubię bo bardzo drogo i nigdy nie mogę tam znaleźć tego czego szukam
Babylandia - duży sklep ale głównie wózki, foteliki i inne "grubsze" rzeczy a ciuszków mało
Smykatesy - ciuszki do rozmiaru 68 i też mało.
Justbaby - ciuszków nie mają
A Wy jakie znacie fajne i niedrogie sklepy dziecięce? (z fajnymi ciuszkami )
A tak w ogóle jakie sklepu dziecięce możecie polecić?
Dom Dziecka (w alejach) - nie lubię bo bardzo drogo i nigdy nie mogę tam znaleźć tego czego szukam
Babylandia - duży sklep ale głównie wózki, foteliki i inne "grubsze" rzeczy a ciuszków mało
Smykatesy - ciuszki do rozmiaru 68 i też mało.
Justbaby - ciuszków nie mają
A Wy jakie znacie fajne i niedrogie sklepy dziecięce? (z fajnymi ciuszkami )
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
asia, zdecydowanie "DoDo Wszystko dla dziecka" To u mnie, na Podkolejowej i mają absolutnie wszystko. Ciuszki też czasem drogie, ale nie jakoś tragicznie. Ich strona to Witamy na stronie www.odnarodzin.pl Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, wózki wielofunkcyjne, meble dziecięce, wózkispacerowe, łóżeczka dziecięce 2o2.pl
lili, działa
lili, działa
lili213
Aktywna w BB
Dziewczyny, jaki możecie polecić lokal na chrzciny? Wreszcie musimy o nich pomysleć...
Ja ciuszki przeważnie dostawałam od siostry, a kupowałam ewentualnie na allegro.
Ja ciuszki przeważnie dostawałam od siostry, a kupowałam ewentualnie na allegro.
asia844
My urządzaliśmy chrzciny w Zajeździe pod Różą -> Krzepice Hotel - Zajazd Pod Różą tylko że lokal nie jest w Częstochowie.
aleksandra87
chyba juz pisalam malaga na promenadzie ja tam wszystkie imprezy miałam
lili213
Aktywna w BB
Asia - dzięki.
Aleksandra - o Maladze pamiętam, bardzo by nam tam pasowała lokalizacja, na pewno bedziemy pytać.
Aleksandra - o Maladze pamiętam, bardzo by nam tam pasowała lokalizacja, na pewno bedziemy pytać.
Beti_Pola
Witajcie po świętach, wyjechaliśmy do teściów na 5 dni, fajnie było-dziecko z głowy bo budziło zachwyt u każdego więc się nią zajmowali chętnie
Ja też kupuje wszystko na podkolejowej bo tam jest najtaniej, a przynajmniej było jak kompletowałam wyprawkę. Ciuchy mam w spadku
Nulini, ja bardziej myślałam o weselach w sensie animatora zabaw dla dzieci. Kwestia wesel to dla mnie za duży cyrk. Na szczęście ja moje miałam w 2008 tuż przed kryzysem. Teraz wszystko jest 2 razy droższe więc logiczniej jest zrobić imprezę z DJ tylko dla najbliższej rodziny
Asia, jeśli masz jeszcze to mleko to ja bym wzięła bo siostra ma dwa szczeniaczki sznaucery miniaturki, matka po cesarce nie może karmić i siostra sama co 4h strzykawką działa
Fajna ta sałatka z papryką- przyda się na sobotę- 13stego kończę 30 lat........ale się upiję!!!!!!!!
Ja też kupuje wszystko na podkolejowej bo tam jest najtaniej, a przynajmniej było jak kompletowałam wyprawkę. Ciuchy mam w spadku
Nulini, ja bardziej myślałam o weselach w sensie animatora zabaw dla dzieci. Kwestia wesel to dla mnie za duży cyrk. Na szczęście ja moje miałam w 2008 tuż przed kryzysem. Teraz wszystko jest 2 razy droższe więc logiczniej jest zrobić imprezę z DJ tylko dla najbliższej rodziny
Asia, jeśli masz jeszcze to mleko to ja bym wzięła bo siostra ma dwa szczeniaczki sznaucery miniaturki, matka po cesarce nie może karmić i siostra sama co 4h strzykawką działa
Fajna ta sałatka z papryką- przyda się na sobotę- 13stego kończę 30 lat........ale się upiję!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
asia844
Beti Pola, to może się umówimy na jakieś spotkanie? (z dzieciaczkami rzecz jasna) i przy okazji dam Ci to mleko
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beti, my mieliśmy DJa, ale nie z powodu kryzysu, tylko z mojego widzimisię Nienawidzę zespołów, bo zawsze mam wrażenie, że strasznie zawodzą, dlatego padło na DJa, chciałam słuchać utworów w oryginale
lili, nie pomogę, bo my robiliśmy imprezę w domu
lili, nie pomogę, bo my robiliśmy imprezę w domu