reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Oj tak Beti zgadzam sie z Tobą!
Todziewczyny były tak blisko sibie i sie nie spotkały :) i tak bywa .
co do spaceru 3h to 2na placu zabaw a 1w wozku spanko :)
Przed moim blokiem maja budować plac zabaw 100lat z nivea ciekawe kiedy będą ?!

reklama
Patrycja zrobiłam to samo :) Tzn wykasowałam opis naszego wyglądu. Zresztą i tak pewnie pamiętacie, Patrycja to już w szczególności ;)
Myślę że godziny przebywania na promenadzie możemy pisać, bo mnóstwo osób tak jest, ale opisy wyglądu już nie.

Aeksandra, to będziesz miała fajny plac zabaw pod blokiem

Pisałam to już w innym temacie, ale tu też napisze. Czy któraś z Was chce za darmo 2 puszki mleka Bebilon Pepti 1? Bo nam już są niepotrzebne, a szkoda mi żeby się przeterminowały.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi osobiście nic się nie przytrafiło, ale moja siostra jest ofiarą stalkingu i jutro składa zgłoszenie do prokuratury
Cieszę się że wykasowałyście te informacje, wiadomo- jest tyle porwań małych dzieci..lepiej uważać na nasze skarby

Ostatnia edycja:
Hello, hello!
Dziewczyny, postanowiłam wziąć udział w konkursie, będę ogromnie wdzięczna za głosy - głosować można jeden raz codziennie, więc będę się Wam przypominać. Bardzo chciałabym wygrać chustę. Pomożecie??
Nosidełka dla dzieci - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

Jestem zawalona pracą, ale dziś już powinnam od popołudnia mieć wolne, to zajrzę tu na dłużej.
Jak tam Wasze przygotowania do świąt?
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beti - oj przegwizdane dobrze , że zglasza .
lili a przygotowań prawie żadnych , w mieszkaniu ogarnę tylko goscie nie memy więc tak normalnie b ędzie :>

Mały poszedl na drzemkę , a ja odpoczywam troche łazienke uprzatnełam ...

No, ja też nic nie robię, bo święta u teściów, a ja nie mam zrywu w tym roku. Może mazurka upiekę. Nigdy nie próbowałam, ale teraz mnie korci.

U nas też z okazji świąt nic nadzwyczajnego, jedziemy do moich rodziców, więc tylko konkretniejsze porządki zrobiłam. Mój mały też jeszcze śpi, pojadł po 8:00, chwilę się pobawił i cisza:-)
Głos na chustę oddany.

Potrzebuje przepis na sałatkę z papryką konserwową. Zachciało mi się, zjadłam kawałek i stoi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry