reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Nulini, zdjęcie jest zawsze, ale niekoniecznie dobrze na nim wyglądam...oczywiście cv wysyłam w pdf-ie. Podeślę Ci to sama ocenisz i powiesz czy powinnam coś poprawić

reklama
Mnie też wypadałoby zrobić małemu album, ale jak tylko otwieram folder ze zdjęciami, to ogarnia mnie bezradność. Od początku nie robiłam porządku w zdjęciach i jest tam poplątanie z pomieszaniem. Ale muszę wziąć się w garść.

Mam do Was pytanie. Zostaliśmy zaproszeni na chrzciny i nie mam pojęcia ile daję się pieniędzy, czy może jakiś prezent? My nie robiliśmy chrzcin, więc się zupełnie nie orientuje. Idziemy do dziewczynki.

Beti, właśnie PDF to najlepsza opcja! :) Niech Ci P zrobi kiedyś zdjęcie, jak będziesz w pełnym makijażu, na tle ściany, żeby nic nie było w kadrze i przerób na sepie albo czarno-białe, bo na takich lepiej się wygląda ;)

Patrycja, moim zdaniem każdy chcę kasę, ale ja bym dała coś z biżuterii. Na chrzciny to wypada złoto, Apart ma piękne dziecięce kolekcje, Młoda dostała kolczyki i wisiorek i łącznie to kosztowało ok. 200zł. Jak dasz 200zł w kopercie, to nie wiadomo, czy się rodzice nie obrażą, że za mało, a tak biżuteria jej zostanie na pamiątkę :) Ja mam w zdjęciach idealny porządek, posegregowane latami, miesiącami i dniami, więc nawet w albumie mam układ chronologiczny :)

Patrycja, może otwórz folder ze zdjęciami i "rozmieść ikony według" "zmodyfikowany", choć z grubsza zrobisz porządek
Co do chrzcin i w ogóle imprez, to niby należy dać tyle ile płacą za osobę+ kasa dla dziecka. Ja ostatnio zadzwoniłam do lokalu z zaproszenia i się spytałam ile kosztuje u nich wesele i już :)
Innym razem jak byliśmy w dołku finansowym to kupiliśmy śliczne złote kolczyki w lombardzie.

Nulini
, to ja juz lepiej zgłoszę się do brata z tymi zdjęciami, bo jak P zrobi mi foty to będzie na nich głównie ściana ;)

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. Kupimy jakiś komplet biżuterii, tylko kurde, ja tak nie lubię złota:no: Jeszcze kupię to pudełeczko do odcisków rączek. Z kasy to się rodzice cieszą, impreza jest w domu.

Zdjęcia mam ułożone chronologicznie i podzielone na aparaty, ale tyle tego jest! Po prostu zgrywałam na dysk bez przeglądania, dużo podobnych, poruszonych itp. Ale muszę przyznać, że mnie zmotywowałyście odrobinę:-)

Kupiłam jednak srebro
DSCF5654.jpg2323194_1.jpg

Załączniki

• DSCF5654.jpg
    DSCF5654.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 33
  • 2323194_1.jpg
    2323194_1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Patrycja, bardzo ładne! Gdzie kupiłaś i za ile?

A ja mam smuteczek :( Właśnie dostałam maila, że wygrałam konkurs i zostałam zaproszona na weekendowe szkolenie z nową Skodą Octavią.
No supcio. Tylko że to szkolenie jest w Opalenicy, jakieś 310km od domu. I to w przyszły weekend. I to tylko jednoosobowe.
Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Fajnie, zakwaterowanie i wyżywienie zapewnione, szkolenie na pewno będzie MEGA, bo Skoda robi fajne szkolenia, no ale co, sama pojadę? Nic z tego :(
Przejazd samochodem to 250zł. Przejazd PKP i PKS (bo nie ma połączeń bezpośrednich) to jakieś 200zł plus jakieś 10 godzin jazdy. A gdyby Robert miał ze mną jechać, to jedna noc w hotelu kosztuje 310zł. Szlag mnie trafia, bo ogromnie bym chciała pojechać, ale co zrobić :(

Kupiłam w Kruku, wyszło prawie 200 zł. Może trochę za świecące, ale mam nadzieję, że się spodoba.
Nulini, nie odpuszczaj takiego wyjazdu, odpoczniesz trochę od obowiązków.

P1020112.jpg
Życzymy Spokojnych Świąt

Załączniki

• P1020112.jpg
    P1020112.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry