reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
[h=5]INFORMACJA Z BOSKIEGO BIURA OBSŁUGI KLIENTA:

Witam.
Twoja reklamacja z 24.12.2012 została rozpatrzona pozytywnie.
Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu.
Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość.[/h]

Beti, stop odpada, bo Opalenica to wioska z jedną ulicą, musiałabym się kierować na Poznań i dopiero z Poznania do miejsca docelowego, a wyjechać tym stopem to bym chyba musiała już w czwartek, bo w sobotę szkolenie zaczyna się o 9 :)

Po wielu dyskusjach z milionem osób zadecydowałam, że jadę :) W końcu raz na jakiś czas można być egoistką i zrobić coś tylko dla siebie ;) Ale się jaram :D

Witajcie, właśnie odjechali moi goście, mam dosyć...od piątku wieczór to jak dla mnie stanowczo za długo..tym bardziej że nawet z domu się ruszyć nie było jak bo śnieg, a ich syn z gorączką.
Syn szwagierki ma 7 lat, ciągle ogląda bajki i nawet sobie sam gaci nie może podciągnąć bo zrobi to źle- wg swojej mamy...mama go karmi, ubiera....i wyciąga z wanny!!! tragedia..wiem że chłopcy są do tyłu, ale aż tak?? Moja Pola robi to wszystko sama...a bajki ogląda jak ja chcę, a nie jak ona wymusi..Nadopiekuńczość jest gorsza od faszyzmu.
W dodatku jest bardzo otyły- 35kg a mimo to słodycze ma na wyciągnięcie ręki..

Nulini, tak trzymać! Egoistki górą!!!

Ostatnia edycja:
Beti, o matko, to faktycznie porażka... A najgorsze jest to, że nie można nawet uwagi zwrócić, bo zaraz wielka obraza majestatu... Dziwię się, że matki mają takie klapki na oczach :/

BEATKO porazka z ta Twoja szwagierka,biedne dziecko,jak tak dalej pojdzie toon sobie w zyciu nie da rady bez mamusi:baffled:.

Witajcie dziewczyny troche mnie tu nie bylo,ja zapracowana,w sobote wielkanocna rano o 6 wyszlam z pracy z nocki,pojechalam sama do rybnika gdzie czekal na mnie juz moj i dzieci bo oni pojechali w wielki piatek do dziadkow.Ja w rybniku bylam sobote i niedziele a w poniedzialek wielkanocny wracalam rano do domu bo na godz 16 szlam do pracy.Wczoraj tez pracowalam do 1 w nocy,dzis wolne i planuje dzien z dziecmi spedzic,dzieci od dziadkow wrocily wczoraj popoludniu.
Dzieci odpukac narazie zdrowe,swieta minely,mnie sennie i wogole nie swiatecznie hihihih, z nowosci to tyle ze dokladnie tydzien temu wzielismy sobie pieska ze CHRONISKA ,to jest suczka 6 letni labrador,jest kochana,ulozona,grzeczna,super cicha i cierliwa i bardzo wdzieczna ze ja wzielismy,wszyscy jestesmy zadowoleni,to jest moj 3 pies ale takiego kochanego pieska to jeszcze nie mialam
biggrin.gif
.

Dorota, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę pieska!!! Sama codziennie przeglądam Tablicę i oglądam psiaki, ale nie mogę żadnego wziąć, bo mieszkamy z rodzicami i nie podejmę decyzji bez nich, a oni raz chcą, raz nie, więc nic z tego. Strasznie żałuję, bo Młoda uwielbia pieski i miałaby się z kim bawić. A powiedz mi, jak Ty wytrzymujesz z tą pracą na nocki? Ja to chodzę spać o 22 i jestem nieprzytomna, a przecież po nocce też się nie da cały dzień spać...

U mnie z nowości tylko tyle, że Młoda przytyła 400g i urosła 1,5cm w miesiąc. Waży 14,9kg i mierzy 95,5cm :)

NULINI dzieki,no ja pol swojego zycia jak nie wiecej mam psa,to moj 3 pies i to najukochansza sunka :-),ja tez tablice przegladalam jakis czas az w koncu wyladowalismy w schronisku i KAROLINKA to byl pies na poczatku naszego ogladania i pierwszy na ktorego zwrocilismy uwage bedac tam zaledwie moze ze 3minuty :tak:.

A w pracy jakos daje rade,po nocce spie jakies 2 lub 3 godziny bo dluzej sie nie da przy moich dzieciach.

Dorota, jedziesz po bandzie z tą pracą i wyjazdami do Rybnika...chyba bym padła przy takim trybie życia!!!
My też chcemy kupić dla Młodej pieska albo papugę. Poluję na Kawkę :) Papugi są fajne ale bardzo śmiecą jak się "skubią"....

reklama
dorota, no u nas był pies odkąd sięgam pamięcią, zawsze. Dopiero jak ostatni umarł, to jakoś nikt jego miejsca nie zastąpił. A ja bym z Twoim trybem życia chyba zdechła, lubię aktywność, ale potrzebuję tych 8 godzin snu w nocy :D

Beti, dżizas, tylko nie papuga! Przerabiałam chyba wszystkie możliwe stworzenia w domu i papuga była najgłupszym pomysłem (dobra, żółwie wodne były jeszcze głupsze...). Ani się z tym pobawić, ani pogłaskać, a śmieci tak, że codziennie trzeba było sprzątać :( Bleh, nigdy w życiu więcej!

Do góry