reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Zastanawiam się nad modyfikacją mojego cv...może by tak pominąć studia i nawymyslać coś ciekawszego?? podobno i tak nikt tego nie sprawdza..albo wiem- wstawię zdjęcie w bikini!!! - albo nie, bo się wystraszą....kurczę..

reklama
Beti, tylko później musisz się na pamięć nauczyć ściemnionego życiorysu, żeby Cię nie zagięli ;)

dorota, spóźnione STO LAT!!!

Właśnie zamówiłam wywołanie 300 zdjęć... To tylko 2012 rok! Jeszcze muszę domówić 50 zdjęć z 2011, ale to już osobno :) Nie mogę się doczekać, aż przyjdą! :D

Cześć kochane wpadłam się pochwalić 23 marca o 11.30 urodził się nasz synek Maksymilian ważył 3660 i miezy 55 cm. Zdjecia dodam jak tylko wrocimy do domku bo nie mpge z kom tu dodac. :)

ANIU serdeczne gratulacje :tak:.

BETI tys jest boska :-D.

Ja melduje ze zyjemy,wczoraj mialam wolne wiec dzien rodzinnie spedzony.Ja juz chce wiosne bo u mnie w pracy pustki bo nikt nie chodzi zjesc kebaba w takie mrozy a i moj siedzi w domu jak taka pogoda a za 6 zl za godzine jak ja tylko pracuje to daleko nie zajedziemy
unhappy.gif
,masakra jakas wam mowie,ja nadal chora,oliwka zakatarzona,alanek jeszcze sie 3 ma .

Pozdrawiam was serdecznie

Beti daj znac czy CV zadziała :)
Aneczka super gratulacje szybkiego powrotu :)
Dorotko równiez spóźnione 100 lat !! Duzo zdrowia
Nulini i gdzie je wywołujesz tez mam całą pliczek do wywołania

U nas ok młody już bez kataru jakos szybko przeszło , ale ciagle kłopoty w rodzinie ehh no szkoda gadać . ;( . Młody urodziny miał w świeta wyprawiac ale chyba nic z tego nie będzie

reklama
aleksandra, a Ty już nie pracujesz przy tej kontroli jakości? Jakie problemy w rodzinie, stało się coś? :( Zdjęcia wykupiłam tutaj, wychodzi korzystnie, bo 77,80zł za 300 zdjęć z przesyłką, 0,26gr za odbitkę :) Cała Polska: www.uwolnijkolory.pl - pakiet 100 odbitek zdjęć w formacie 10 x 15 cm | gruper.pl

Beti, pamiętaj o dodaniu zdjęcia do CV! Jako osoba rekrutująca powiem Wam, że naprawdę ogromną różnicę robi zdjęcie i jego brak. Wiadomo, że każdy człowiek ocenia ludzi po wyglądzie, więc dobre zdjęcie to podstawa. I wygląd samego CV. Układ, czytelność, interlinie, pogrubienia, odstępy. Jak dostaję CV napisane w notatniku, z błędami, pisane ciągiem, to nawet go nie czytam...

Do góry