reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

NULINI GRATULACJE bardzo sie ciesze :tak:.

ASIU szkoda ze Kubus taki chory i ze nie wyjdzie do mikolaja:-(,zdrowka.

U mnie moze byc zmiana planow bo moj wrocil dzis z pracy wczesniej,tzn dzis nie robili i zabral sie za remont sciany:tak:.Ja bylam sama na zakupach,alanek usnal mi jakis czas temu,obudzi sie to zje obiad i bedziemy sie szykowali ale nie wiem ktora to bedzie godzina,jak bedzie juz pozno to odrazu do magicznej pojedziemy,ale postaramy sie przyjechac do galeri,wiec jak cos to ja bede z mezem :-D:-D.

reklama
Asia, było GŁOŚNO niestety, Pola większość czasu trzymała się za uszy...swoją drogą zastanawiam się czy wszystko ok z jej słuchem bo inne dzieci jakoś wytrzymywały, a jej często przeszkadza hałas i trochę się martwię....
Były fajne psiaki- dzieciaki miały radochę. I zonk, bo Pola dostała wypieków na policzkach, domyślam się że znowu od sierści...
Więcej nie pojadę na taki spęd do Galerii, bo byłam już dwa razy i zawsze głośniki na full i do tego skierowane na dzieci- masakra

ASIU ja bylam chwile w galeri,Dzieci tzn oliwka na chwile usiadla mikolajowi na kolana,pogadala chwile,pozniej poglaskala pieski,alanek do mikolaja nie chcial podejsc nawet na rekach to wyrywal sie,bal sie,pieskow tez nie poglaskal.

W magicznej dzieci dostaly male upominki,2 razy widzialy mikolaja,oliwka odwazna,alanek wycofany i bojazliwy ale w magicznej juz bylo lepiej ,oliwce pani buzie pomalowala-Motylka,piniate rozwalali i chwile sie pobawili.

Teraz na noc wlozylam moja biala choinke ktora jest szara teraz -do wanny,odmoczy sie i mam nadzieje ja jutro doczyscic i ustroic jutro z dziecmi :tak:.

BETI bylam w galeri po 16 tak troche po 16 ,dzwonilam do ciebie ale chybanie slyszalas tel .Beti jak dla mnie i moich dzieci to nie bylo az tak strasznie.Fakt glosno bylo ale tak jak mowisz dlamoich dzieci nie byl toproblem dla mnie tez nie a ja ogolnie nie lubie jak jest ful glosno

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj nie dotarlam jednak do galerii ale widza, ze az tak nie mam czego zalowac... wczoraj bawilam sie w robienie kwiatkow na tort ale co to z niego wyjdzie to ja noe wiem, bo plany co do noego ulegly zmianie... ehhh... dziewczyny jak ten czas leci, moja mala konczy 2 lata. ani sie obejrze bedzie 22 juz miala...

100 lat dla Zuzi

Zuzia.jpg

Dzięki dziewczyny za miło spędzony czas
:-)
Dla nas też było za głośno, psy się męczyły, na wyjściu Mikołaj i Śnieżynka palili papierosy, szału nie było.

PATRYCJA dokladnie tez uwazam zew tej Galeri szalu nie bylo.Szkoda ze nie zobaczylam sie z wami dziewczyny :-(.
PATRYCJA moze wpadniesz dzis do mnie?ZAPRASZAM

STO LAT DLA ZUZI :tak:.

Ja dzis dzien wolny wiec moze troche na swieta cos bym posprzatala,Obadamy :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi!

Podzielam zdanie dziewczyn - organizacja masakryczna... Ten huk, wrzask, dziwię się, że te psy wytrzymywały... Moje dziecko było strasznie oszołomione, nie wiedziała, co się dzieje...

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi! :)

Dorota, Patrycja, wychodzicie na spacer na promenadę? Bo ja na pewno po 10.00 będę na promenadzie.

Wczoraj byłam u lekarza z małym. Mimo że kaszle to lekarz mówi że jest zdrowy. Kaszel będzie się jeszcze utrzymywał jakiś czas ale nie zaraża innych :)

reklama
Dorota, musiałyśmy się minąć. Chyba przyszłaś do galerii wtedy, gdy my poszłyśmy na górę posiedzieć i zjeść. Ale nie mam od Ciebie połączeń nieodebranych...Może jak dzwoniłaś to ja akurat miałam zajęte bo rozmawiałam z P? No szkoda bardzo....ech..

Wszystkiego Najlepszego dla Zuzi :*

Do góry