reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

BETII NULINI to co spotykamy sie jutro o 15 w galeri?? pewnie kolo mikolaja gdzies sie spotkamy :).BETI ja jak tam bede to zawdzownie do Ciebie takze kolo 15 nadslu**** telefonu :tak:.

Ide sie szykowac do pracy,milego dnia laseczki,pewnie skrobne cos calkiem po pracy.

Wlasnie zadzwonila do mnie kobietka tez wlasnie z auchana abym 12 grudnia przyszla na inwentaryzacje ktora odbedzie sie wlasnie tego 12 grudnia od godziny 19 do 24,zgodzilam sie bo warunki mi odpowiadaja za te kilkagodzin dorobie sobie 50 zl:-) zasze to jakis grosz:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Beti, płaszczyki były na Ciebie za krótkie? Ja znalazłam ostatni rozm. 36 więc go wzięłam, zwłaszcza że mi się spodobał. Ale z rozmiarami też było ciężko, bo bardzo dużo było takich od 40 w zwyż.

Zazdroszczę Wam tych Mikołajek w Galererii! My się raczej nie wybierzemy, bo mały nadal przeziębiony :(

Asia, płaszcze nie były za krótkie, ale miały podwyższony stan- a takich nie lubię. W ogóle ja mam problem z płaszczami/kurtkami i sukienkami bo tam gdzie "standardowa" kobieta ma biodra- to ja mam talię..Niestety większość ubrań szyta jest na szerokość- im większy rozmiar tym szerszy- a nie na długość. Ale i tak jest lepiej niż kiedyś ;)

A ja właśnie wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, na jakiej jeszcze nigdy w życiu nie byłam :D Rozmowa sama w sobie trwała może z 10 minut, a później przez godzinę popychałam z babką pierdoły, od porównań Częstochowy z Warszawą, poprzez politykę i kościół.
Ogólnie praca zaje*bista, biurowa, na pół etatu, od poniedziałku do piątku od 10-14, 600zł na rękę, WYPAS!
Siedziałabym sama w pokoju i wiadomo, maile, telefony, poczta i raporty do prezesa z Warszawy :)
Wieczorem ma dać odpowiedź...

Ale mi szkoda tej roboty, no nie mogę odżałować :( Jutro nie zadzwoni, bo dzisiaj o 15 kończyła już rekrutację.
Wściekła jestem, bo w sumie zmarnowałam godzinę na gadanie o pierdołach i nawet nie dostałam wiadomości odmownej...

Nulini a co to za firma? Na pół etatu to fajna praca, zwłaszcza przy małym dziecku.

kaczucha, skoro byłaś w tej firmie jeden dzień, to znaczy że wzięli Cię na dzień próbny? Współpracownicy byli nie mili?

reklama
Do góry