reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Wybrałam się na spacer. Ale z tym moim wózkiem parasolką na małych kółeczkach taki spacer, gdy chodniki pokryte są śniegiem zamienia się w koszmar :( Kubuś nie potrafi ładnie i grzecznie chodzić, dlatego wózek jest w naszym przypadku niezbędny :-/

Może ma któraś z Was pożyczyć wózek na pompowanych kołach?? A nawet jak nie na pompowanych, to chociaż na jakiś dużych kołach? Na ten okres zimowy, najbliższe mniej więcej 2 miesiące....

Ostatnia edycja:
reklama
asia, dlatego właśnie kupiłam Młodej po wakacjach wielki wózek... Bo spacerówka w zimie to nieporozumienie... Niestety, nie mogę Ci pożyczyć naszego, bo sami używamy, ale może się rozejrzyj na Tablicy, czasem sprzedają za śmieszne grosze, a później na wiosnę sprzedasz...

Nulini, wiadomo że mi nie pożyczysz wózka którego używasz, to zrozumiałe. Ale może któraś z Was ma dwa wózki? albo może od kogoś pożyczyć niepotrzebny? A może któraś z Was w ogóle nie chodzi na spacery zimą? Albo po prostu dziecko już wyrosło z wózka albo już nie chce w nim jeździć? Za pożyczenie takiego wózka na 2-3 miesiące byłabym bardzo wdzięczna :)
Nulini nie chce kupować wózka na 2,3 miesiące, bo szkoda mi kasy a mogę go już nie odsprzedać.. Zwłaszcza że za "grosze" to można kupić jedynie wózek parasolkę, a te porządniejsze na większych kołach kosztują parę stówek... Wolałabym od kogoś pożyczyć, jeżeli ma ktoś niepotrzebny...

Ostatnia edycja:
ASIU z wozkiem to Ci nie pomoge,ja w prawdzie mam 2 wozki ale oba na malych kolach wiec odpada :baffled:.Bardzo sie ciesze ze Kubus juz moze spacerowac ,tylko skad ten kaszel???:baffled:

BETI no dzwonilam do ciebie po godz 16 jak tylko pod mikolajem rozebralismy dzieci z kurtek to dzwonilam,ja mialam normalny sygnal,wiec nie wiem czemu nie mialas polaczenia,no nic spotkamy sie nasptnym razem,mam nadzieje ze wkrotce :tak:.

NULINI i jak dzis klucze do biura odbierasz? czy juz je masz??????az ci zadzroszcze takiej fajnej pracy,dobrze ze sie Tobie udalo :tak:.

PATRYCJA dzieki za spotkanko,za odwiedzinki.

U mnie po 8 byla juz kolezaka z 2 dzieci,przed 10 wyszla zostawiajac u mnie Olka ,pozniej nasza Patrycja z Oskarkiem przyszla:tak:.

Niedawno alanka uspalam i biore sie za mycie okna w duzym pokoju poki alan spi a oliwia z olkiem bawia sie w dziecinnym pokoju.

Oliwia z olkiemcmimo ze drzwi zamkniete to obudzili mi alanka ale udalo mi sie go jeszcze uspac.Nie wiem co jest grane ale fakt my z moim troche przeklinamy,staramy sie nie przy dzieciach ale z tym to roznie,teraz jest u niej ten olek i moja oliwka caly czas przeklina jak sie bawi,nawet czasem mowi takie slowa ktorych przy nas nie mowi,ogolnie ona przeklina zadko przy nas a teraz przy olku caly czas,staram sie nie zwracac na to uwagi bo wtedy jej sie to jeszcze bardziej bedzie podobalo ale nie wiem dlaczego ona tak robi, z drugiej strony nie slysze zeby ten olek tak caly czas przeklinal zeby oliwka od niego to teraz podlapala,choc z opowiadan jego mamy wiem ze on przeklina ale mowie wam nie wiem czy reagowac i jak zareagowac,pierwszy raz taksie oliwka zachowuje .

hej ja powrocilam
Sto lat dla Zuzi ale pannica!
Aniu gratuluje pracy
Asiu wózka niestety nie mam i sama mam problem ale ja na sanki go biorę i na spacer:>

siedze i sie nuedze mlody spi i czekam na M.

Sanki dopiero planujemy kupić w sobotę. Ale to rozwiązanie mnie nie urządza, bo sanki są fajne gdy wychodzi się tylko na spacer z dzieckiem, na dodatek gdzieś blisko i spowrotem do domu. Ale my często załatwiamy kilka spraw naraz, czyli spacer połączony z drobnymi zakupami. Sankami nie wjadę do sklepu, a nie puszczę małego na nogach bo on mi ucieka i bierze z półek różne rzeczy. A nie mam siły biegać za nim, jednocześnie nieść sanki i robić zakupy... to za dużo jak dla mnie ;) A w wózku to go przypnę i on siedzi, a z sanek może zejść kiedy chce.

Patrycja, dzięki za cynk!!! Przemek jedzie dzisiaj odebrać

Dorota, chyba lepiej nie zwracać uwagi na przekleństwa- jak zauważy że nie działają to przestanie używać może

Asia, a może to dobra okazja żeby nauczyć Kubusia chodzić grzecznie- po śniegu ciężko się chodzi, a co dopiero biega

reklama
asia, mnie kiedyś Młoda też uciekała i też wyjście do sklepu to była gehenna, ale kilka razy wyszłam z nią za rączkę, bez wózka i już się nauczyła, że uciekać nie wolno, a w sklepie tylko ogląda, nawet nie dotyka.

Do góry