reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

NULINI gratki dla Tosi i oby tak dalej:tak:.

BETI eh ty to mnie wszedzie zauwazysz hihi:-D:-D:-D,wiem wiem powinno byc dziecmi ale ja to zrobilam troche specjalnie bo bylam ciekawa czy za taka stawke ktos wogole bedzie chetny,ja wlasnie powiadomilam 2 osoby emailem ze to jest 2 dzieci i czy nadal ta osoba chetna wiec czekam na odpowiedz :tak: Kochana wiem wiem ale balam sie ze za 5 zl nikt sie nie zglosi,teraz ja czekam na ich odpowiedz:tak:.
MIlego aerobiku,napisz pozniej jak bylo:tak:.

Ja z dzieciakami z rana poszlam do naszej Asi i Kubusia,Asia mieszka calkiem niedaleko mnie,takze 10minutek spacerkiem i bylam na miejscu.Dzieciaki sie pobawily,alanek mi usnal zaraz po przyjsciu,z oliwka wlasnie zupki pojadlysmy ,zaraz bede robila dalej obiad:tak:.

A propo siusiania naszych dzieci to moj alanek w domu caly czas bez pampersa i bardzo ladnie sika do nocnika lub kibelka itp ale zawsze na dwor mu pampka zakladam i jak jestem u kogos w domu to tez chodzi w pampersie,a dzis u Asi mu sciaglam i ladnie wolal si i zrobil chyba ze 3 razy siku :tak:.Takze mnie tez duma rozpiera .:tak:.Za to dostalam kompleksow jak moj alanek mimo ze wydawalo mi sie ze ladnie mowi to zmienilam zdanie POLA I KUBUS rewelacyjnie mowia a moj nie jest taki madry,no ale kazde dziecko jest inne wiec i na niego przyjdzie czas ale od dzis mimo ze ucze go pewnych rzeczy to bede klada wiekszy nacisk na nauke mowienia i rozumowania :tak:.

reklama
dorota, Tośka w ogóle nie mówi :) Tzn. mówi po swojemu, ale ja się w ogóle nie spinam, bo z siusianiem było to samo - musiała dojrzeć :)

No i mamy pierwszą kupkę do nocniczka :D

Gratuluje postępów ja widzę , że mmój powoli oswaja się z nocnikiem częściej siada i jak zrobi albo przed zrobieniem leci na niego ,ale na spokojnie ma czas.
Super wy pracusie drogie super! Ja musze chyba czekać az młodego do przedszkola wyslę .

Dorotko wybacz nie miałam z czego odpisać :( dziekuje za zaproszenie

A ja własnie skończyłam robić sałatkę warzywna mysle , że dobra wyszła aż wstyd sie przyznac pierwszy raz sama robilam :D

NULINI masz race grunt to sie nie spinac,na wszystko przyjdzie czas.

ALEKSANDRA nie ma sprawy :tak:.

Dziewczyny bylam dzis w PRACY :tak:,

Dzis jestem przykladem ze nie ma co czasem planowac ,ze czasem to calkiem inaczej wychodzi hihih.

Dzis o 15.45 zadzwonila do mnie ta szefowa z tego baru co bylam wczoraj na rozmowie i mowi do mnie ze przeprasza ze dzwoni tak nagle ale ma tez nagla sytuacje ze tesciu dziewczyny ktora wlasnie przyszla dzis na 2 zmiane do pracy( jakas stara pracownica) to tesciu wlasnie popelnil samobojstwo i ona ta dziewczyne puscila do domu i zostala sama a ruch wielki itp i czy dalabym rade przyjechac jak mam z kim dzieci zostawic .Dzwonie do mojego i on wrocil tez w locie i byl w domu 16.15 ja juz ubrana i wymienilismy sie dziecmi przy windzie,ja lece na przystanek i bylam na nim 16.20 a autobus mial byc 16.23 i nie przyjechal ,czekalam na przystanku godzine,wymarzlam ale na 18 dotarlam do pracy :tak:.

Praca fajna tylko czlowiek na samym poczatku to taki dziki i nieobeznany ,troche pozmywalam,troche popatrzalam jak ona robi to jedzenie,dowiedzialam sie co gdzie jest itp ,1 salatke zrobilam,zakupy jej do tego baru w auchanie zrobilam i zlecialy 3 godziny,Jak wyszlam z domu po 16 tak wrocilam po 22.

Moj uspal alanka ale za latwo nie bylo ale dal rade,oliwka tez troche panikowala ze mama do pracy poszla hihihi.No jak cos to musza sie dzieci przyzwyczaic.

Babka powiedziala ze bedziemy w kontakcie ale ze we wtorek obowiazkowo mam przjsc rano tak jak sie umowilysmy i ze mam pamietac ile dzis godzin bylam,Wiec moze bede miala ta prace,Obadamy.

Witam w sobote z rana :-).

Ja z wrazenia dzis spac nie umialam hihihi,juz pralka mi wyprala,tylko wywirowac sie musi ale to zostawie jak dzieci wstana bo inaczej moze pralka ich obudzic hehehe.

Dzis ja robie wieksze sobotnie sprzatanie bo WIZYTACJA (moja mama) Przyjezdza
biggrin.gif
.Cos na obiad musze jeszcze walnacbo oni glodni przyjada
biggrin.gif
.

Moj wroci z pracy to ja po dziadkow na pks pojade a on zostanie w domu z dziecmi,coby dzieci wieksza radoche mialy jak zobacza dziadkow
biggrin.gif
.Aaaa i u dziadkow juz Mikolaj byl wiec przyjada z prezentami heheheh
biggrin.gif
.

Milego dnia.

Ostatnia edycja:
NULINI no nie bylo mnie wczoraj w domu 6 godzin,rewelacja :-D.

Kurcze jaka ja dzis niepozbierana jestem w domu syfkila i mogila w momencie gdy mam wiele sprzatania to ja jakas niepozbierana,a jeszcze dzismiedzy 13 a 14 maprzyjechac do mnie dziewczyna w sprawie opieki nad moimi dziecmi.Obadamy

Dorota, super!!!!!! Jak dostaniesz tą pracę to pewnie będziesz mogła odwołać wizytę z 14 grudnia :D
A wypatrzyłam Cię na tablicy bo przeglądałam ogłoszenia :)

Wczoraj byłam na tym aerobiku i powiem Wam że jestem zaskoczona poziomem i tempem :D jak wróciłam to umierałam...a dzisiaj też wszystko miło boli :) Pierwsze zajęcia gratis :)

BETI nie no na wizyte i tak pojde chyba ze bede musiala akurat byc w pracy ale jak nie to napewno sie przejde do lekarza,to mi napewno nie zaszkodzi :tak:.No to biedactwo musisz teraz cierpiec ,ale ciesze sie ze ci sie podobalo :tak:.

Sprzatalam 3 godz:szok::szok:,a jeszcze troche mi zostalo ale ogolnie blysk jest hihihi, w koncu mam dzis wazna WIZYTACJE :-D:-D(mama).

Obiad mam tylko w polu:rofl2:,dam dzieciom zupy i zabieram sie za obiad.

Czekam na ta dziewczyne,pozniej na zakupy lece a pozniej po rodzicow,dzien pelen w biegu ale ja takie lubie

Fajnie Wam się dziewczyny układa :-) Ja w poniedziałek idę na rozmowę ciekawe co wyjdzie z tego ale zbytnio sie nie nastawiam. Beti to gdzieś Twoje okolice, bo ulica Rzepakowa

reklama
Do góry