reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Ostatnia edycja:
reklama
BEATKO to bedzie to bo babka kazala mi sie powolac na ta Jeziorska Patrycje,sama nie wiem dlaczego wyslalam tam to zgloszenie bo zawsze staram sie nic nie wysylac gdzie chca prawo jazdy bo go nie mam.Kurcze wogole nie wiem czy to ma sens bo to chyba bedzie sprzedaz wiesz zeby lazic i sprzedawac ,Jak myslisz?

NULINI daj znac czy bedziesz miala ta prace bo ja jak nie bede miala nic innego to raczej pisalabymsie na rozmoszenie ulotek.Mowisz ze to tylko w srody? to cos bym zalatwila sobie z dziecmi.

ALEKSANDRA mam do Ciebie prosbe.W piatek na godz 11 jestem umowiona z moja oliwka do poradni pedagogiczno psychologicznej gdzies ponoc niedaleko Ciebie,na ul,Kosowskiego,moze spotkalybysmy sie gdzies tam kolo Ciebie i poszlabys ze swoim i moim alankiem na spacerek a ja z oliwka poszlabym do tego pedagoga,bo nie chce brac tam alanka bo nie bede mogla sie skupic na oliwce i pani doktor,kochana powiec co ty na to ,a po jak nadal zapraszasz to moge wpasc na kawke :-)

Ostatnia edycja:
BETI to tez odpada o ja na swieta jade do rodzicow i chyba do sylwestra bede tam siedziec,chyba ze bede miala jakas stala prace np jak ta gastronomia wypali,obadamy ale typowo hostessy na ten czas to nie chce brac bo na wigilie i swieta napewno chcemy byc w rybniku.

Jak tam na aerobiku? bylas? nie masz nas dosc po dzisiejszym dniu?:-D:-D tez sie wlasnie zastanawiam nad ta praca i chyba serio nie ma sensu,sama nie wiem?????????????????

Hmmm choc moze isc na ta rozmowe i zobaczyc co oni maja mi dopowiedzenia,pogadac,posluchac ,przeciesz jak cos mi nie bedzie pasowalo to sie nie bede w to bawic,ale chyba jak nie pojde jutro to sie nie dowiem dokladnie na czym ta praca polega,Beatko jak ci jutro nie pasuje przyjechac to mow smialo nie obraze sie :tak:

Dorota, to nie chodzi o to czy mi się chce czy nie, tylko o to że tam potrzebują człowieka dyspozycyjnego z prawem jazdy (wymagane!!), coby po mieście śmigał i umowy podpisywał. Myślę że szkoda czasu i energii na takie rozmowy. Jeśli jednak bardzo Ci zależy to przyjadę

BETI chyba masz racje,tez mi sie to jakos nie widzi,a moze wezmiesz jutro Poli i pojedziemy razem do auchana? dzieci sie na tymplacu pobawia a ja pojde na rozmowe???????/:-Dco ty na to???????????

Witam z rana.
Ale mialam zla noc:-(,alan plakal co godzine albo i czesciej,wiec cala noc na cycu ehhh.Jak zawsze ja wstaje po 6 kolo 7 i jestem wyspana i wypoczeta to dzis wstalam przed 8 i jestem strasznie slaba,nawet sil nie mam myszki trzymac hihihihihihi.Kurcze jak ja nie lubie byc taka slaba jak ogolnie to juz powinnam wiele rzeczy w domu zrobic a dzis wstalam z leniem hihihi.Ta jedna rozmowe sobie dzis odpuszczam ale pojade do tego auchana do tej gastronomi :-)

Ostatnia edycja:
Dorota, ja bym się nawet w tą pracę nie pchała, bo to jest właśnie jeżdżenie od domu do domu i wciskanie umów... Więc bez prawka nie dasz rady... A te ulotki to właśnie tylko w środy, bodajże od 10-18, ale dzisiaj się dowiem dokładnie ;)

NULINI ja o 10.30 dzis trzymam za ciebie kciuki :tak:,tak macie racje,nawet nie ide dzis na ta rozmowe.Pojade do tego auchana bo tam jest praca konkretna od do i ze wiem co robie itp,jesli nie bede miala nic konkretnego to napewno zglosze sie do Ciebie z tymi ulotkami :tak:

reklama
Do góry