reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

asia, ja po Tośce też nie widzę, żeby chudła, ale rośnie i się "wyciąga", więc to pewnie przez to :) A mam do Ciebie pytanie, bo Ty jesteś najlepiej zorientowana w temacie. Mój brat chce Młodą na Mikołaja wziąć na salę zabaw, którą byś poleciła? Jakąś ciekawą, ale nie za dużą, bo Młoda nie bywa w takich miejscach i nie chciałabym jej rzucać na głęboką wodę ;) No i w jaki dzień tygodnia iść, żeby ludzi nie było dużo?

My na Mikołaja idziemy do Galerii, od 15 ma być Mikołaj z psami, więc coś dla Młodej, no i mają być prezenty dla dzieci :)

reklama
ASIU oj niedobrze ze Kubus chory,pierwsza moja mysl byla czy aby zarazil sie od moich dzieci ale czym??????? moje zdrowe .Kurcze napisz po lekarzu co u Kubusia .

NULINI ja bym polecila MAGICZNA KRAINE ale skoro mowisz ze sala ma byc niezaduza to Magiczna odpada bo ona jest duza,moj alanek w magicznej swietnie sie znajduje i bawi .

Ja z dziecmi w planach mam ich w czwartek na mikolaja do MAGICZNEJ mysle ze kolo 16 tam bede,ktora tez sie pisze do MAGICZNEJ 17 zl i mozna siedziec ile sie chce :tak:.

Ali spi,oli maluje,ja zupe robie,Sprawy pozalatwialam,dzieci pohartowalam bo dzis zimno ,przynamniej mnie i moim dzieciom dzis bylo mega zimno :cool2:.

Co tu takie pustki?????

BETI co u ciebie? bo jakos mi brak Ciebie na bb :-(.

U mnie dzis szal nianiekdzis byly 3 ,wybralismy taka mloda 23 lata ale jutro jeszcze jak ja rano ide do pracy to moj zostaje jutro z dziecmi,3majcie za mnie kciuki jutro od 9 :-),jutro tez musze dopytac mojej szefowej co i jak ze mna,czy wogole mam liczyc na ta prace czy nie bo ja tez musze sobie wszystko poukladac,ale obadamy jutro co i jak sie dowiem:-)

Ostatnia edycja:
Dorota, ja ostatnio mniej na kompie siedzę, a przynajmniej się staram :) Więcej w domu robię i zajmuję się Młodą- może dlatego od kilku dni jest pogodniejsza?
Sprzątam w szafkach, szafach...jest roboty że hey!
Powodzenia jutro w pracy, będę trzymać kciuki!!!!!!!!!

Ja jutro jadę sama do tesco na zakupy ciuchowe. Do środy są ważne kupony FF, więc warto zrobić zakupy za połowę ceny :) Może prezenty kupię.

Nulini, polecam "Krainę Alladyna" bo jest nie za duża (dziecko tak łatwo nam się nie zgubi i nie zniknie z oczu) a jednocześnie nie za mała czyli wszystkie atrakcje są (baseny z piłeczkami, zjeżdżalnie, dmuchany zamek i przeróżne "zabawki". Poza tym "Kraina Alladyna" jest nowa, dlatego wszystkie "sprzęty" są nowe i świeże.
"Miki Klub" byłyśmy razem to wiesz jaki jest, bardzo malutki ale za to spokojny. Magiczna Kraina jest bardzo wielka... "Zygzaka" też nie polecam, mój mały jej nie lubi, jest głośno, ponuro i mało tam atrakcji dla maluchów. "Hula Kula" jest duża, tłoczna i raczej dla większych dzieci.

Nulini, z dniem tygodnia raczej Ci nie doradzę. Bo to zależy jak się trafi, w Krainie Alladyna zazwyczaj jest mało dzieci, chyba ze trafi się na jakieś urodzinki.

dorota, skoro Twoje dzieciaki zdrowe to raczej nie od nich załapał.

Ostatnia edycja:
BETI aaa to jak sprzatasz i wiecej czasu poswiecasz malej to rozumiem,tylko jakos brakuje mi tu ciebie:cool2:.Milych zakupow,daj znac co fajnego upolowalas:tak:.

NULINI no Asia rozeznana w tych salach zabaw :-)My sie dobrze czujemy w magicznej krainie i widac wiecej osob twierdzi tak samo jak ja bo tam zazwyczaj jest troche ludzi,momentami mniej albo wiecej ale sa ludzie co mnie wlasciwie odpowiada i moim dzieciom tez :-).Zygzaka tez nie polecam i Malpi gaj rowniez mi sie nie podoba :no:.

ASIU tak moje sa zdrowe .A jak po lekarzu z Kubusiem .

Ja juz prawie zwarta i gotowa dzis do pracy :tak:.Dam wam znac pozniej co i jak.Dzieki za kciuki

Beti, chciałam sobie wydrukować ten kupon, ale niestety już go zablokowali:wściekła/y: Jak człowiek czegoś od razu nie zrobi, to tak jest.
Gratuluje dziewczyny pracy, mam nadzieję, że będziecie zadowolone.
Ja też chcę iść do Krainy Alladyna, ale też nie wiem kiedy. Asiu, Kuba ciężko chory?
Byłam w niedzielę na targu w Zawierciu z myślą zakupienia płaszcza wełnianego i lipa straszna. Co prawda byłam tam ostatnio z 7 lat temu, ale miałam nadzieję, że coś będzie ładnego.
A może giełda przy Stadionie, jest tam coś? Gdzie w Częstochowie znajdę sklep z płaszczami, może jakiś producent? Jeszcze po głowie chodzą mi Konopiska i Ryneczek, ale Oskara nie będę ciągać ze sobą. Pojadę dzisiaj do Galerii, może coś kupię.

Patrycja, wiem że tanie i fajne ubrania można kupić na rynku w Radomsku. Moja znajoma jeździ tam 2 razy w roku i zawsze się cała obkupi. Nie wiem w jakie dni jest ten rynek. A tu kupon, proszę bardzo:

Kupon rabatowy 25 zł do F&F w TESCO!

Ja dziś jadę, ciekawe czy jeszcze coś zostało na wieszakach..

W tesco też jest trochę kurtek i płaszczyków na wyprzedaży. Jak na kasie podzielisz zakupy na kilka paragonów po 50 zł i do każdego dołączysz kupon to się bardzo opłaca. Poza tym w przecenie są ubranka dziecięce, chyba -30%

Ostatnia edycja:
Byłam w niedzielę na stadionie Włókniarza i wszędzie to samo... Nic mi w oko nie wpadło :/

Ja z zakupami dla siebie muszę poczekać do wypłaty, bo teraz ani grosza nie mam.

Beti, jedziesz w czwartek do galerii? Od 14 ma być Mikołaj, my będziemy na pewno :)

Nulini, jadę. Tylko się zastanawiam jak ja się tam przebiję autobusami...tak pozmieniali że czuję sie jak w obcym mieście..chyba pod PKSem jest przystanek autobusów w str galerii, ale czy nadal? Wie ktos może?

reklama
Do góry