reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

WITAM srodowo,moje jeszcze spia wiec korzystam z chwili i na bb zagladam,ale moje 2 potwory zaraz wstana i zacznie sie codzienny harmider hihihih.

Z rana zas na szybko sprzatam i czekam na babke z mopsu bo dzwonila wczoraj ze przyjdzie dzisiaj.

MARTA dokladnie tak jak mowi Ania dasz rade,kto nie da rady jak my mamy :-).

ANIU i co dzis idziesz do magicznej? ja tez bym sie przeszla ale my chorzy jeszcze i ja jakas niewyrazna jestem :-(.

BETI I NULINI dajciepozniej znac jak tam dzis w pracy :-)???????

reklama
Witajcie kobitki, czytam Was regularnie ale jakoś pisałam tylko na forum o metodzie BLW:-) Mam pytanie z innej beczki: jakie podałybyście stawki za godzinę opieki niani? Szukam niani dla 1,5 rocznej córci, nie wiem jakie są stawki teraz. Może podpowiecie:-)

Witam bloodbrothers, nie pomogę Ci.
Byłam w Biedronce, za Dadą nie przepadam, ale renifer jest tak kiczowaty, że aż słodki. Nie mogłam się oprzeć
:-D
DSCF5281.jpgDSCF5284.jpg

Zgadzam się :) Ta limitowana edycja Dady jest słodka :) Dady są jak dla nas dobre, najlepsze są wiadomo oryginalne pampersy ale na drugim miejscu jest niezaprzeczalnie Dada. Przetestowaliśmy różne niemarkowe pieluchy i dada wypada najlepiej.

A ja sie nie zgadzam co do pampersów ponieważ Kacper je przesikiwał . Co bylo szokiem dla mnie:)
U nas tylko dada się sprawdza a jeszcze nie mam takich reniferów cudne są ...

blood...stawka minimum dla niani to 5zł/h, no chyba że masz sąsiadkę-emerytkę to takie nawet za 500zł się zgodzą ale nie za każdym dzieckiem nadążą :) Ja sama szukam dziecka którym mogłabym się zająć u siebie ale szału nie ma..
Dla nas najlepsze jakościowo i cenowo Dady :) n

Ostatnia edycja:
Ja niedawno robiłam porównanie pampersów, bo zastanawiałam się, które są najlepsze, i wygrały Dady. Babydream są potwornie sztywne, Pampersy Sleep & Play przesikuje...

reklama
Dla mnie Dady mają bardzo słabą izolacje wilgoci. Robiłam kiedyś testy, Pampers Active Baby i Dady. Nalewałam co jakiś czas trochę wody, i niestety po dotknięciu Dady miałam wilgotną rękę. I jeszcze ten zapach mnie drażni. W rezultacie częściej muszę zmieniać pieluchę biedronkową, więc Pampers wychodzi cenowo korzystniej. No ale dla reniferka mogę zaszaleć:-) Sleep&Play zjeżdżały mu z pupy, nie trzymały się na miejscu, jak była dobra promocja to kupowałam Premium Care, ale to 2 i 3, Huggies odparzały (wycofują je ze sprzedaży). Innych nie testowałam.

Do góry