reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
My się wybierzemy chyba na Mikołajki do "Krainy Alladyna" Bardzo lubię tą salę, jest nowiutka, świeża i nie za duża. Nie lubię Magicznej Krainy, jak dla mnie jest tam za głośno i jest za wielka... Dla takich maluchów jak nasze lepsze są mniejsze sale zabaw. Któraś będzie się wybierać do "Krainy Alladyna"?

dorota, współczuje ci tych nocnych pobudek, to jakiś koszmar! Alanek to jeszcze rozumiem że się budzi bo jest na cycu, ale Oliwka ma 4 latka i już dawno nie powinna... Mój zaczął tak w pełni przesypiać całe noce chyba jak miał 6 miesięcy, czasem się zdarzały pobudki nocne gdy mu szły zęby ale na szczęście regułą u nas jest że śpi od 20.00 do 7 rano bez żadnej pobudki. Jak ma katar, gdy jest chory też się czasem budzi ale na szczęście rzadko to się zdarza.

Patrycja, z doświadczenie moich znajomych mogę Ci powiedzieć, że póki Oskarek będzie na piersi to będzie się budzić w nocy - przynajmniej tak miały moje znajome.

Ostatnia edycja:
LASECZKI!!!

Pilna sprawa - czy któraś nie chce sobie dorobić?
Szukam jednej hostessy na 5 dni roboczych (21-27 listopad, bez soboty i niedzieli) do promowania cukierków Kopiko.
Praca przez 3 godziny dziennie, od 8.30 do 11.30, płatne 7zł netto za godzinę.

Więcej szczegółów dla zainteresowanych :)

Czesc dziewczyny.

My już od dawna mamy zaplanowany wypad do magicznej krainy ze znajomymi. Więc pewnie sie spotkamy, ja co prawda stacjonarnie sobie posiedzę a G polata za małym bo mam coraz większy brzuchol.

Dorota współczuje choróbska.

Co do spania to Niko przesypiał całe noce od 5 miesiąca ale przy ostatnich zębolach to w nocy zdarzało mu się budzić czy jak się źle czuł to też się budził. Ale teraz śpi nam od 21 do 9 rano.

Oj dziewczyny widze ze kazdy narzeka w tym miesiacu na mops w czestochowie a ja to szczegolnie,nawet mi sie nie chce o tym gadac bo w rybniku takich problemow z mopsem nigdy nie mialam wrrr.

To chyba blizej Mikolajek zgadamy sie kto przyjedzie do magicznej krainy :tak:.

Ja wam dziewczyny zazdroszcze tych przespanych nocek ,u mnie sie jeszcze nigdy nie zdazylo aby moje dzieci przespaly 6 godzin bez pobutki,oni to po zasnieciu spokojnie spia tak 2 lub 3 godziny .

ASIU no oliwka to juz duza panna ale ona jest chora wiec i moze przez to budzi sie codziennie,nic na to nie poradze,musze z tym zyc,alan to wiem poki bedzie na cycu to bedzie sie budzil a co do Oliwki to sie przyzwyczailam chyba.
Ja Asiu wole zas magiczna kraine,ja wole wlasnie wieksze sale i jak jest wieccej ludzi,bylam w czestochowie w zygzaku i malpim gaju i stannowczo wole magiczna kraine:tak:.W krainie alladyna jeszcze nie bylam.

Moje dzieci chore tzn katar i kaszel.Bylam dzis w mopsie,jutro albo w srode ma babka z mopsu do mnie pszyjsc,obadamy co sie z tego wykluje.

ASIU mialam jutro wpasc do ciebie ale jutro musze czekac na ta babke z mopsu wiec niestety nie wpadne :-(.

Mnie tez jakies chorobsko pomalu rozklada,juz sobie leki zapodalam bo nie chce sie totalnie rozlozyc.

NULINI ja bym skorzystala z okazji dorobienia sobie ale jak juz pisalam do Beti ze w takich godzinach to ja nie mam co z dziecmi zrobic i to jeszcze chorymi,gdyby zdrowe byly to kolezanka by sie nimi zajela a tak to lipa a pozatym oni tak marudza ze masakra i z nikim innym byc i tak nie beda bo chore :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie po baaaaardzo dlugiej przerwie :D
Nie wiem czy jeszcze pamietacie mnie. Przepraszam, że tyle milczałam. Postaram sie poprawić :D
Na pewno nie nadrobie wszystkich postów więc z góry przepraszam ale będe nie w temacie.
NULINI bylas z rodzinka w tesco w sobote?? bo chyba To Twoja corcie moj synek w sklepie zoologicznym zaczepial :D Jesli sie myle to sorki.. Pozdrawiam Was cieplutko

Ostatnia edycja:
reklama
marta870, no chyba bardziej, niż pewne, że to byliśmy my :D

Młoda ma takie śpiki, że jedyne słowo, które mi na myśl przychodzi, to "przekur*wazajebiście"...

Ostatnia edycja:
Do góry