reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Patrycja jak chcesz ja mogę Ci pożyczyć barwniki mam chyba 8 czy 10 kolorów marki Wilton.... Niby małe opakowanie a tak wydajne, że szok a ja tego do końca daty ważności napewno nie zuzyje:zawstydzona/y:

Witam niedzielnie,u mnie zmiany takie ze Oliwka kataru dostala :-(,alan wczoraj i w nocy tez taki strasznie marudny ze jakas masakra,mam nadzieje ze sie nie rozloza oba :-(.

BETI I NULINI i jak tam w Retro??????????? jak zabawa udala sie? o ktorej sciagnelyscie do domu?.

Milej niedzieli

Nasze imprezowiczki szalone kobiety
Patrycja mi sie podobaja pastelowe kolorki dla mnie bomba wyszly :)
Dorota zdrowka dla mlodych i cb :)

znalazłam sekunde mlody poszedl spac potem jedziemy po prezent dla znajomych synka na mikolaja a wy co planujecie kupic ?
:)

NULINI wczoraj to ja usypialam alanka jak wy przyszlyscie i padlam z alankiem,u mnieto ostatnio norma hi.Wiesz ja juz chyba za stara na takie dyskoteki :-p:-p.

ALEKSANDRA to milych zakupow:tak:.Ja nie ma pomyslu co kupic na mikolaja,jedno wiem ze na mikolajki wybiore sie z dziecmi do magicznej krainy bo tam beda atrakcje dla dzieci :-).

reklama
Do góry