reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Koniecznie w takim razie muszę się wybrać do Krainy Alladyna, może zmówimy się wszystkie razem?

Na jutro umówiłam się na szczepienie, spytam o tą ospę.

Moje dziecko poszło spać, dziwne pory teraz ma. Jak wstanie to śmigamy na Promenadę, szkoda nie skorzystać z pogody.

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja ja z moimi do magicznej krany chodze bo tam mamy za darmo:-D .Musimy sie zgadac na spacerek bo zdaje mi sie ze mieszkamy najblizej siebie :-D. Beti dziekuje ci za wczorajszy dzien bylo super, przynajmniej przez kilka godzin sie nie dolowalam. Ogolnie dziewczyny mam dola wiec nie bede wam tu trula MIlego dnia.

Dziewczyny ja mam mega dola, przerasta mnie to siedzenie w domu, przerastaja mnie dzieci, mam problem sama ze soba .Od ponad roku wolam i krzycze o pomoc tu w moim towarzystwie, nie radze sobie z niczym i uwierzcie ze jest coraz gorzej.Dzis psychiatry bede szukala, ale wiem ze na nfz to strasznie dlugo sie czeka, no nic moze dotrwam jakos do takiej wizyty, a prywatnie to nie mam kasy.Nie wiecie czy lekarz ogolny moze przepisywac cos w rodzaju psychotropow? Wszystko mnie doluje a najbardziej ja sama siebie.Mops to robi mi takie problemy. Ze az szkoda gadac.Tylko robia mi pod gorke,o kasie to narazie moge od nich pomarzyc,drugi mops aby dostac od nich jakas dodatkowa pomoc tez mi klody pod nogi rzuca,a ja nie wiem co robic? za co rachunki zaplacic? zaraz beda kolejne a wtedy z tego nie wyjde,chce iscnawet ulotki rozosic ale czy toma sens? sama juz nic nie wiem,mowie wam depresja na calego :-(A ZEBY Tego bylo malo to zaczelam puchnac na policzku to co ostatnio tylko drugi policzek.

Ostatnia edycja:
Dorota rozumiem Cię. Kilkuletnie siedzenie z dziećmi w domu, może na prawdę doprowadzić człowieka do depresji... A do tego kłopoty finansowe Cię dobijają.
Mam jedno dziecko a mam już dość tego siedzenia w domu... A Ty z dwójką... Idź do tego lekarza co Beata Ci załatwiła, może Ci pomogą.

Dorota, zapisałam Cię do psychiatry dr Strączkowskiej na 14 grudnia, masz tam być o 13.00. W razie pytań tu masz ich telefon 343643571 jak nie będziesz mogła iść do odwołaj. Mam nadzieję że nie jesteś zła że sama to załatwiłam, bo trochę się wpieprzam w Twoje sprawy. Zadzwoniłam spytać a ona od razu pyta na kiedy chcę, to ją wyprosiłam o najbliższy termin i powiedziałm że to dla koleżanki

reklama
Dorotko, trzymam za Ciebie kciuki. Bardzo dobrze, że Beata wzięła sprawy w swoje ręce, sama może zwlekałabyś z wizytą.

My już po szczepieniu. Pediatra kwestię szczepionki na ospę zostawia decyzji rodzicom. Bardziej martwi się o mnie, bo ja nie chorowałam, a podobno dorosły źle przechodzi tą chorobę. Oskar waży całe 9,3 kg, mierzy 81 cm.

Mnie jest obojętne na który plac zabaw się umówimy, piszcie gdzie i kiedy.

Do góry