reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Patrycja, my już nie używamy śpiworka, Kubuś już na to za duży ;) Ale śpiworek fajny. Jak tam Oskarek? Nie widziałam Cię na promenadzie już bardzo dawno! O której godzinie wychodzisz na spacerki?

My też mamy dziś wyjście na salę zabaw tyle że idziemy do "Krainy Alladyna" :)

reklama
ASIU i jak tam z tym urzedem z ta firma wyszlo bo nie wiem czy pisalas czy ja nie doczytalam.

BEATKO no do magicznej zaraz jedziemy,wczesniej nie wyrobilismy sie :-).Ja rezerwuje sobie do ciebie srode co ty na to? tylko przypomnij mi jaki nr autobusu odemnie do ciebie jedzie?

Rano zostawilam dzieci mojemu,ja bylam na poczcie,w mopsie,w przychodni zarejestrowalam siebie do gatrologa az na 18 kwietnia(to jest najszybszy termin) alanka do okulisty zarejestrowalam na 22 stycznia do lekarki co sie zajmuje typowo zezujacymi dziecmi,chce opini innego lekarza zasiegnac .
W orengu bylam cos zalatwic,w realu na zakupach bo w lodowce swiatlo.W domu teraz pojedlismy na szybko obiadu,ja ciasto z truskawkami robie bo mi sie zachcialo a zaraz wychodzimy do magicznej,Wrocimy to dzieci do spania i dzien zleci szybko i intensywnie ale ja tak lubie,po ponad miesiacu niemocy teraz gdy mam sily i energie to dzialam :-).

NULINI chetnie bym siewybrala ale niestety u mnie to nierealne :-(.

BEATKO ja dzis dostalam kilka namiarow na okuliste dzieciecego i podzwonilam sobie i kilka razy uslyszalam nazwisko lekarki ze zezami sie zajmuje na Wolnosci .Jutro podam ci nr jak znajde ta kartke to sobie przedzwon bo terminy na koniec stycznia.

Magiczna zaliczona 2h sie dzieci super pobawily :-)

My też wczoraj wyszaleliśmy się w Krainie Alladyna.
Dorota, odnośnie dotacji to przeszłam już 3 etap i dostałam się na szkolenia które będą trwać aż do lutego. W lutym dopiero się okaże czy dostanę dotację czy nie. A teraz muszę myśleć nad opieką dla młodego, bo są takie dni że szkolenia trwają po 8 godzin dziennie.

No to Dorota, musimy pogadać o tych lekarzach jutro. Do mnie jedzie 22 do końca czyli do samych Łojek, ale uważaj bo niektóre kursy są tylko do "Gnaszyn pkp" lub do "Kopernika". Nie wsiadaj jak jest "a" lub "b", ja rzadko jeżdzę autobusami to pytam kierowcy czy jedzie do Łojek- tak dla pewności.
O której będziesz u mnie?

http://www.mzd.czest.pl/rozklady/rozklady/0022/0022r034.htm

Ostatnia edycja:
BETI kochana nie gniewaj sie ale jutro jednak nie dam rady przyjechac,postaram sie w piatek,jutro zas urzedy mam do zalatwienia a na 15 w providencie jestem umowiona.

U mnie nerwowo bo praca m dopiero od jutra,dzis zas byl na innych rozmowach i od jutra zaczyna,nerwowo u nas bo kasa sie konczy,zaraz rachunkow nie bedzie za co zaplacic,mowie wam przez ten mops ze nie wyplacil mi kasy bo wiecznie jakies problemy mi robi to mamy kryzys finansowy ehh(brak slow jesli chodzi o kase).

Kilka tygodni temu aby kupic to lozko dla dzieci wzielam pozyczke w providencie i tak teraz po znajomosci moja babka polecila mnie swojej kierowniczce,dzis z nia rozmawialam ,jutro na 15 mam z inna kierowniczka rozmowe.Oni maja dla mnie juz 50/60 klientow do ktorych chodzilabym po kase co tydzien jak to u providenta jest ,klienci sa z mojego regionu wiec na nogach oblece.za to juz mam jakies 150/200 zl tygodniowo plus jak uda mi sie podpisac umowe to 50 zl od umowy.To jest praca dodatkowa,dla mnie w sam raz.Jak moj wroci kolo 17 do domu to ja sobie pojde popracowac maks do 20 :-),dychne sobie od dzieci na moment i zarobie sobie na raty za swoj provident ina jakies zakupy male co tydzen zarobie :-).W piatek jakies dluzsze szkolenie mam miec.Jutro po rozmowie z ta wyzsza szefowa mam sie dowiedziec co i jak ale chetna jestem sprobowac,wyjsc chocby na chwile z domu.Dobrze mi zrobi takie chwilowe wyjscie :-)

No szkoda, znowu nie wyszło- takie życie...

Spytaj się jutro na tym spotkaniu w provid czy nie potrzebują osoby na rejon łojki albo gnaszyn. To jest dobra fucha :) powodzenia!!!!

reklama
Kochana zapytam jutro napewno i jak cos to polece Cie :-).
Beatko w piatek zapomnialam ze jak cos to szkolenie jest na 11 a moze akurat uda sie abysmy poszly razem na szkolenie :-).
Kurcze jutro chetnie bym przyjechala ale musze is do mopsu nawet do 2 mopsow i po godz 14do tego providenta.W czwartek mam spotkanie w tym przedszkolu a w piatek to szkolenie,chyba zeby nie chcieli mnie w tym providencie to wpadne w piatek.

Do góry