reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Witam cieplutko

Dziewczyny, życzę powodzenia w Waszych planach zawodowych.

Asiu, teraz na spacery chodzimy w cały świat, mały zaczął nieregularnie spać. Myślisz, że Oskar znalazłby coś dla siebie np. Krainie Alladyna, nigdy jeszcze nie byłam z nim w takim miejscu.

Widzę Doroto, że dużo zmian Ci się szykuję, życzę wytrwałości. Jak idzie odstawianie Alana od piersi? U nas w dzień nie ma problemów, ale w nocy budzi się dwa, trzy razy. Próbowałam go oszukać wodą, ale nie da rady. Nie wiem jak to humanitarnie załatwić:-)

Nulini, ja z Retro z racji pobudek Oskara też odpadam:-( Ale jak już będzie przesypiał noc, to bardzo chętnie.

Czesc Dziewczyny :)

Nulini ja odpadam bo mamy na glowie przeprowadzkę i padam ze zmęczenia wieczorami.

Patrycja - Niko jak pierwszy raz był w magicznej krainie jak miał 9 miesiecy, wydaje mi się ze taki maluszek będzie zadowolony dużo kolorów, atrakcji i dzieci. :)

Dorota - trzymamy kciuki :) żeby się udało :)

U nas mega zamieszanie cały czas przeprowadzka powoli pakujemy się i przenosimy na nowe mieszkanko :)
A tak to dobrze się czuje maluszek już kopie tak że jak mój G położy rękę na brzuchu to już czuć :)
Jak się wszystko uspokoi to będę bardziej na bieżąco :)

Patrycja, Twój Oskarek na pewno w Krainie Alladyna znajdzie coś dla siebie, jest kącik dla maluszków. Z moim zaczęłam chodzić w takie miejsca gdy miał 11 miesięcy, a gdy miał 14 miesięcy jak Twój to był już chyba na wszystkich częstochowskich salach zabaw :) Zawsze świetnie się bawi w takich miejscach.

aneczko gdzie się przeprowadzacie? Kupiliście nowe mieszkanie? Ile metrów? Tak podpytuje bo też się interesuje mieszkaniami.

PATRYCJA no w dzien jakos z tym cycem jest nawet ok choc to tez zalezy od dnia ale noc to koszmar budzi sie co godzine lub poltorej i ciagle cyc i tez nie mam pomyslu,ale narazie wrzucam na luz :-).

ANIU nie pisalas nic o przeprowadzce :-),gdzie sie przeprowadzacie? zycze powodzenia:-).

Ja mam dosc dzisiejszego dnia.Pol dnia latalam po urzedach i mopsach i szczerze to cycki mi opadaja i nic tylko siasc i plakac bo wszystko mam pod gorke,wszedzie mi problemy znajduja,nigdzie nic normalnie nie moge zalatwic,mowie wam jestem zalamana .Ehhh szkoda slow :-(.

Z praca tez dupa wyszla bo mam zajecie komornicze na moje nazwisko i ich to nie obchodzi ze place,jak mam komornika to lipa z tej pracy :-(.
Zla jestem dzis jak osa.Ide zaraz spac albo jakis film na necie zobacze na odstresowanie,ale najpierw musze napisac jedno pisemko i jutro i w piatek dalszy ciag urzedow i mopsow :-(.

dorota to szkoda że się nie udało, biedaku masz nastepny dzień latania po urzędach. :(

asiu kupujemy mieszkanie ale w sumie dla teściów, kupujemy mieszkanko 46 m kw na tysiacleciu. Jak byś miała jakieś pytania odnośnie mieszkań to pisz mój tato jest rzeczoznawcą z zakresu nieruchomości więc jak co mogę podpytać.

A my się przeprowadzamy w wasze okolice będziemy mieszkać na tysiącleciu (ale kawałek od promenady, chociaż zawsze bliżej niż stąd). Będziemy mieszkać w mieszkaniu teściów bo oni mają bardzo duże mieszkanko a sami już od dłuższego czasu proponują zamianę. Więc wyszukaliśmy im mieszkanko stosunkowo niedaleko od ich obecnego żebyśmy mieli w miarę blisko do nich. A z przeprowadzką jeszcze trochę zejdzie tu na mieszkaniu obecnym jesteśmy od 7 lat i trochę się nazbierało, więc powoli zaczynam wszystko pakować i przewozić a jeszcze mały remoncik i będę was z dzieciaczkami zapraszała na parapetówę.;-)

Ostatnia edycja:
ANIU super :tak:.

Moje dzieci wstaly juz o 6.30,tym sposobem zupa mi sie robi,pranie wiruje,ja z dziecmi juz po sniadanku,zaraz ide sie z nimi cos pobawic.Od dzis wymyslilam dzieciom ze za dobre sprawowanie wiecie jak sie beda mnie sluchac itp beda dostawaly po sloneczku namalowanym przezemnie a pozniej bedzie nagroda i oli mnie teraz meczy abym ta tabelke namalowala .

Dzis urzedy sobie odpuszczam,jutro skocze do 2 i zobacze ile uda mi sie zalatwic,dzis nie mam sil do urzedow a pozatym musze 2 pisma napisac a przy moich dzieciach nic napisac sie nie da ,wiec dopiero wieczorem napisze i jutro zalatwie bo dzis to milosci do urzedow nie mam.

MILEGO DNIA

reklama
Ale mam dobry humor z rana :D
Na Facebooku jest konkurs motoryzacyjny, codziennie nowe pytanie i dzięki temu konkursowi wygrałam już ja, Robert i obaj moi bracia bony na paliwo po 70zł :D Na ulicy nie leży :D

Do góry