reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

BETKO kochana a napisz cos wiecej o tej firmie? wiesz juz chyba zadecydowalam ze narazie jeszcze zostaje z dziecmi w domu,a zycie i czas pokaze czy w krotce pojde do pracy czy nie,ale ciekawa jestem tej firmy,napisz co wiesz .

KACZUCHA ja wiem tylko z opowiadan kolezanke ze takie zwykle przedszkole to koszt kolo 200 zl czasem nawet miedzy 200 a 300 zl,przynajmniej ja mam takie informacje ale to pewnie zalezy od przedszkola :-).
Ale moja oliwka w tym roku od lutego do czerwca chodzila w czestochowie do prywatnego przedszkola n UL Warszawskiej,jest to bardzo malutkie przedszkole ale ja bylam z niego mega zadowolona i jakbym mila kase to wyslalabym tak oliwke jeszcze a nawet ich obu :-),
Placilo sie czesne co miesiac 380 zl plus 8 lub 10 zl dziennie za jedzenie,ja placilam 8 zl bo oliwki na pierwszym sniadaniu tam nie bylo :-).Czesne placi sie niezaleznie od tego ile dziecko w miesiacu tam bylo czyli te 380 zl a pozniej to plus tyle ile razy bylo za jedzenie :-).Ja osobiscie bardzo polecam do przedszkole .

reklama
Ostatnia edycja:
BETI dziekuje,zaraz poczytam i podzwonie ,A z ta praca jak pewnie to to samo miejsce to pewnie i dzis to bedzie strata czasu niestety :-(.Beatko a Ty sie mialas zajac opieka nad chlopcem od listopada? i co? na czym stanelo???

No nawet nie zadzwoniła ta dziewczyna, chyba 5/h to za dużo... zresztą ona mówiła że ma jeszcze babcię i ciocię do wyboru a mi tak bardzo nie zależało bo chłopczyk 9,5 mies i w dodatku w okularkach...

Dzwonilam do tych przedszkoli i do tego pierwszego to przyjmuja tylko dzieci autystyczne.
Do tego drugiewgo to w nastepnym tygodniu dyrektorka ma do mnie zadzwonic i umowic sie na spotkanie ale jak cos to i tak przyjecia beda na nastepny rok szkolny.
Oliwka i tak ma isc od wrzesnie 2013 do przedszkola i chyba wole ja poslac do zwyklego kolo domu bo tak mi bedzie wygodniej a ja mam jeszcze alnka :-) niz jezdzic z nia dalej,co innego jakby mozliwosc byla wkrotce ja poslac .ale kochana dzieki za linki :tak:

Wiem wiem ze Czecha nie jest tak daleko ale watpie ze teraz sie gdziekolwiek dostanie a ona ponoc jest rocznikiem ktory za rok musi iscc do zerowki a 6latek do szkoly ,wiec jak za rok bedzie musiala isc to moze dostanie sie do przedszkola najblizej domu a to byloby mi najwygodniej ;-)

Witam poniedzialkowo,my od wczoraj wieczora w domu :-),nie ma to jak w domu :-).Moja oliwka dorasta bo coraz lepiej wychodzi jej rozstawanie z dziadkami,placzu jest coraz mniej za dziadkami :-).

Moj dzis jednak w domu bo udalo sie ze od jutra zacznie nowa prace ale tutaj na miejscu gdzies niedaleko czestochowy,wiec codziennie w domu bedzie ,3majcie jeszcze kciuki aby napewno sie udalo ale planowo od jutra zaczyna prace :-).

Ja dzis dzien urzedowy,troche mam spraw do zalatwienia ale skoro moj w domu posiedzi z dziecmi to jasobie na spokojnie wszystko pozalatwiam :-).Poznym popoludniem jak wszystko zalatwie to planujemy wszyscy magiczna kraine :-).

Milego dnia

reklama
Dorota, trzymam kciuki! Fajne popołudnie Wam sie zapowiada :) pozazdrościć! Ja siedzę sama całymi dniami...ech i tak do końca listopada będzie :(

Dziewczyny, jak któraś z Was ma ochotę to zapraszam do mnie!! bo umieram z nudów!!!!

Do góry