reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
OLU oj kochana biedna:-(duzo,duzo zdrowkadla Ciebie,Ja mam zawsze to samo najpierw dzieci chore a pozniej ja:wściekła/y:Zdrowka jeszcze raz ,oby ci szybko przeszlo.
ANECZKA Tak bylam u pani doktor,Poszlam do tej przychodni na kiedrzynskiej,fajnie mam blisko 10 minut specrkiem :-).U jakiejs pani Kluczna czy cos takiego :tak:.
NULINI no mozliwe ze jej 5 wychodza:tak:

Moje 2 urwisy maja LEKKIE WIRUSOWE ZAPALENIE GARDEL dostali tylko neosine wiec spoko
biggrin.gif
,dzis oboje zachowuja sie jakby byli calkowicie zdrowi
biggrin.gif
.

Alan spi,ja robie pomidorowke i biore sie za sprzatanie,.

OLU to ja dolanczam do Ciebie,ja tez od wczoraj wieczora zdycham:wściekła/y::wściekła/y:,ja wiedzialam ze tak bedzie bo zawsze najpierw dzieciu mnie chore pozniej ja.
Ja sie masakrycznie czuje,wszystkiekosci i miesnie mnie bola i lebpeka,mam stan podgoraczkowy,wspolczuje dzieciom jak maja takawysoka goraczke.Masakra czlowieksie czuje a tu do wieczora trzeba zajac sie 2malych dzieci:eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olu to biedna jesteś nie lubie tego. A zazwyczaj wtedy dzieciaki mają najwięcej energii i "kreatywnych" pomysłów :) gdzie wejść i co zrobić czy rozwalić :/ to życzę dużo zdrówka :)
Miłego dnia :)

Z dnia na dzień powiększa się nasz klub chyrlaczy... ja czuję się już ciut lepiej, jutro już na pewno będę zdrowa!

u nas też najpierw choruje Pola a potem my...

U nas, dzięki Bogu, zdrowo, ale to nigdy nie wiadomo, kiedy coś się przyplącze :/

Ja dziś od 9 rano latam po urzędach - skarbowy, miasta i pracy, bo trzeba złożyć papiery do MOPSu no i na uczelnie o stypendium. Przed wyjazdem pożarłam się z Robertem na noże, dosłownie, gdybym nie miała nic do stracenia, to zabiłabym go na miejscu. Miał jechać ze mną wszystko załatwiać, bo to też w jego interesie, ale on jak zwykle ma wyje*ane, bo pieniądze to na ulicy leżą i on nie będzie w kolejkach stał, nie spieszy się, załatwi se w grudniu (tylko kasa za poprzednie miesiące przepadnie, ale co tam!). Dawno nie byłam w takiej furii, jak dziś. Cud, że nikogo nie przejechałam ani nie udusiłam w urzędach...

Dziewczyny doopa blada ale nie nadrobie was jestem w stugach chusteczek okryta :> masakra , a na weekend mamy jechac na urodziny oby przeszło . Młody juz dobrze wariuje jak na złość mamusi ...
Trzymajcie się

reklama
OLU to zycze zdrowka aby jak najszybciej ci przeszlo.
BETI ciesze sie ze u Ciebie lepiej:tak:.
PATRYCJA no pogoda byla wczoraj super ale ja nie bylam w stanie wczoraj na balkon wyjsc a co dopiero przewietzyc sie na dworze:baffled:,ale dzis ponoc ma byc tez ladnie i dzis zamierzam wyjsc:tak:.
NULINI to mialas dzien urzedowy,mnie taki czeka w nastenym tygodniu w tym juz nie dam rady przez te chorobska nasze:cool:.Klotni z mezem nie zazdroszcze ale z chlopami to juz tak jest.Wy widze z tego co piszesz to lubicie sie psztrykac ale wiesz jak sie mowi kto sie czubi ten sie lubi,ja swoimi czasy tez wiecznie sie z moim klocilismy ale doslownie o wszystko,meczylo mnie to strasznie a teraz moge powiedziec ze jest dobrze:tak:.
NULINI i jak zlosc ci przeszla????

dziewczynki mam siatke ciuszkow dla DZIEWCZYNKI chetnie bym je dala bo tylko miejsce mi zawalaja w szafie :tak:przedzial to miedzye 80a 98 podajze z tego co pamietam,napewno powyzej 80 ciut,moja oliwka ma zaledwie 92 cm to wynika z jej choroby wiec ciuszki tez sa dosc male.BETI i NULINI ile maja wasze panny ,moze ktoras by chciala odemnie te ciuszki????????????:tak:

Wiec ja wracam do swiata zywych,powiem wam to co dzialo sie ze mna wczoraj to juz dawno takiego czegos nie przechodzilam.Zazwyczaj jak choruje to glowa mnie boli,czuje ogolne oslabienie,katar i kaszel.Wczoraj dostalam goraczki 38co mialam goraczke ostatnio za dziecka,kilkanascie lat temu,wszystkie miesnie mnie bolaly,nie moznabylo mnie palcem dotknac,ale za to nie kaszle i nie mam kataru, i dzis po lekach czuje sie juz calkiem dobrze:tak:.

Zawsze jak jestem chora to radze sobie sama ale wczoraj to mnie tak zmoglo ze M musial wrocic z pracy i zajac sie dziecmi bo ja nie bylam w stanie,pierwszy raz od 4 lat odkad mam dzieci takie cos mi sie zdarzylo:baffled:.

Ostatnia edycja:
Do góry