reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
OLU tu kolo mnie w bloku obok na promenadzie obok centrum handlowego w wierzowcu na 10 pietrze jest mieszkanie dosprzedazy o powierzni 51 m jak sie nie myle to to bedziee takie samo mieszkanie w jakim ja teraz mieszkam.Ceny nie znam ale jak chcesz to moge podac ci nr tel :-).
Jesli chodzi o ubranka to ja fakt dostaje od znajomych ciuszki ale zawsze dostaje wieksze wiec nam sie tez one przydaja,zaniedlugo bede robila przeglad jak cos znajde to napewno dam ci znac :-).
ASIU dobrze ze zalatwilas nutramigen.Dziadki dzis o 17 jada i juz czekam jak na zbawienie aby piessie stracil hihih,ich nie mam dosc ale tego psa hihihih.

Boje sie jak oliwka zareaguje jak sie dziadki straca,wiecie jak to jest z dziadkami ze rozpieszczaja dzieci,alan to nie bedzie tak tego przezywal jak oliwka,alena szczescie tata jest w domu :-).

Alan w nocy p 1mial 39,3 na szczescieod tego czasu bez goraczki :-).Milego dnia

Dorota dzięki za info . ale raczej szukam czegoś nizej i nie w wieżowcu to już ostateczność :)
Jesli po prostu będziecie mialy jakieś ubranka dajcie znać :>
To wysoka mialgorączke , a oj kaszel i katar teraz; / i chyba w pon lekarz

OLU mysle ze w poniedzialek bede robila przeglad ciuchow alanka i jak cos bedzie to dam ci znac,dzis juz widzialam zemam2pary spodni dzins jedne rozmiar 86 na mojego juz zamale alemoj to wielkolud:-D.Kochana jak cos bede miala to dam znac:tak:.A apropo mieszkania to jesli to takie w jakim ja teraz mieszkam to chetnie bym sobie je kupila ale z checi nic nie wskuram ehhh,zeby kupno takiego mieszkania bylolatwiejsze to byloby super:tak:.

Ali dzis bez goraczki,innych objawow brak :tak:.

OLU to niedobrze ze u was az tak zle :-:)-(zdrowka dla malego a dla Was sily bo wiem jak chore dziecko moze zmeczyc:baffled:.

Alancaly dzien bez goraczki,dopiero wieczorek dostal 38,3 ,mam nadzieje ze nocka bedzie ok.
Dziadki pojechali,oliwka troche poplakala,biedna moja rybka nie umiala sobie z tym poradzic:-(.

ASIU pies przetransportowany do Rybnika :tak::-D:-DUfffjak fajnie hihihihih.

dorotko no niestety dzisiaj nie jest źle ale myslę , że pójde do lekarza na kontrolę . Wieczory są najtrudniejsze
A moze zęby ma jeszcze jakieś ktore nie wyszły ? I jak nocka ?

OLU i dobrze zrobisz jak pojdziesz jutro do lekarza ja sie chyba tez jutro do przychodni przejde,odrazu ich zadeklaruje i obadam co i jak:tak:.U nas nadal temp ale w dzien nie ma tylko wieczorami i w nocy,w nocy mial 37,8 wiec katasrofy nie ma ale alana zachowywal sie jakby mial 40 bo co 5 minut cyc,i wiecznie tylko am i am przez sen,wiec noc kiepska.

Olu mam dla ciebie ubranka,4 pary spodni i 4 sweterki i 1 kurtka dzins,kiedy chcialabys podejsc po to? mnie ogolnie zawsze pasuje tylko zgadajmy sie dzien wczesniej:tak:.Moze najlepiej jakbys przysla z malym bo nie wiem czy beda na niego dobre;-).

reklama
Do góry