reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Patrycja ja podziekuje:)
Dorota niespodziewana wisyta mamusi :)
Beti link nie działa, jak mała? goraczka przeszla ? co do mleka on go wypil jak goraczka ustapila

Odpukać mój młody póki co bezgorączkowo , jest ochrypniety zobaczymy jak noc minie .

reklama
PATRYCJA ja rowniez podziekuje:-D.
OLA to zecze spokojnej i przespanej bezgoraczkowej nocy.
BETI jak mala?

U nas ok,dzien nadworze spedzony,dzieci spia ja tez padam,zycze dobrej nocy wszystkim:tak:.

Po nocy ok , mlody trochę kaszlał ale jest ogólnie dobrze , teraz próbuje go uspić bo oczami lata ale twardo walczy więc olałam jego spanie bedzie chciał to pójdzie .
Jak wstanie pojdziemy na dwór sie przejśc mysle , że nic mu nie bedzie szczegolnie w tak cieply dzien

BETI moim zdaniem frida :-)
OLA masz racje jak nie ma goraczki to w taka pogode smialo mozna spacerowac :-).

Jasie umordowalam podczas zakupow w promenadzie i biedronce z moimi dziecmi i psem,plac zabaw zaliczony,oli bajki patrzy,alan usnal,ja kroje wsio do lecza a juz mi sie nie he a dopiero zaczelam hihi.Wszystko na wariackich papierach bo mama miala byc po 19 a beda juz o 16 a musze po nich jehac z dziecmi a ja w proszku z obiadem i sprzataniem masakra hihi

No właśnie moja ostatnio nie lubi odkurzacza...i tu jest problem. Choć z drugiej strony ona w ogóle nie znosi grzebania przy nosie- a szczególnie nocą... Jestem w kropce. Całą noc nie spałam bo Młoda co 10-15 min płakała albo krzyczała..

Frida na prawdę daje rade? Moje płuca to wytrzymają?

Ostatnia edycja:
reklama
zdrowka dla dzieciaczko,mojemu tez cos sie zaczelo dziac bo od wczoraj goraczkuje,zapodzialmi sie gdzies termometr,chyba musze nowy kupic,ale wiem ze ma goraczke lub stan podgoraczkowy i tak juz od wczoraj i cala noc,po syropie na jakis czasmu przechodzi i pozniej znowu dalej,narazie innych objawow brak :tak:.Kurcze musze mu zbic ta temp bo dziadki chcialy pozwiedzac czestochowe a ja musze ch pooprowadzac:tak:.Mam nadzieje ze nic wiecej sie z tej goraczki nie rozwinie,tylko marudzi strasznie.

Aha dodzwonilam sie do szpitala w katowicach i na 19 wrzesnia mam z alankiem termindo szpitala naoperacje oczu.Nie wiemczy wammowilam ale alanek ma zeza wrodzonego rozbieznego i 1 operacje juz mial jak mial 11 miesiecy teraz ma miec 2 operacje i na niej sie pewnie nie skonczy bo mimo operacji na prawe oko,prawym nadal zezuje :baffled:.

ASIA no nie zapomne oddac psa mamie:tak:.Mama po wczorajszym spacerze po promenadzie powiedziala ze chyba mi go zostawi bo on matu fajnnie gdzie spacerowac itp ale i tak jej g wcisne hihih,wiem ze mama to mowila tylko tak aby sobie pogadac hihihi.I jak Asiu mleko zalatwilas????

Dziewczyny takie pytanie do was,jak dziecko jest chore w weekend i musze isc z nim do lekarza to gdzie mam isc?W rybniku byly takie przychodnie calodobowe a tutaj??????????

Do góry